jednom-fotografijom-ponizila-drugaricu-pred-milionima-ljudi-8220najseksi-zena-na-svetu-je-pocinila-zlocin-pred-svima-nama8221

15.03.2019. 18:16

Model i glumica Emili Ratajkovski sa svojom vernom bazom pratilaca, kojih je trenutno 22 milona na Instagramu, ima veliki uticaj na mlade devojke koje prate njen život.

Emili Ratajkovski promoviše liniju kupaćih kostima Foto: emrata / Instagram

Početkom 2017. godine Emili je pokrenula liniju kupaćih kostima pod nazivom „Inamorata“ sa ciljem da razbije stereotipe o ženskom telu i da njeni modeli odgovaraju svim ženama – bez obzira na figuru i kilažu.

Kako bi na što bolji način predstavila svoju kolekciju nedavno je objavila fotografiju sa prijateljicom na plaži. Emili sa najboljom prijateljicom uživa u sunčanom danu i obe su leđima okrenute kameri. Nose različite modele kupaćih kostima i svaki je prilagođen, kao što model i želi, figuri i kilaži.

Reakcije u komentarima nisu bile pozitivne jer su pratioci smatrali da je na ovaj način Ratajkovski poslala potpuno pogrešnu sliku, tj. da je njena figura poželjna, a njene prijateljice nepoželjna.

„Ovakva fotografija je zločin iz mržnje prema prijateljici. Ponavlja, Najseksi žena na svetu počinila je zločin“, „I da imam najveće samopuzdanje na svetu, posle ove fotografije bih se osećala kao nesrećnica“, „Bez uvrede, ali na kojim si drogama bila kad si ovo objavila“, ostavljali su korisnici u komentarima.

Generalno mišljenje u komentarima je da je Emili učinila kontra uslugu prijateljici i da je poslala pogrešnu poruku.

Ratajkovski pomno je pratila šta su ljudi pisali i odgovorila na negativne reakcije.

Odgovor Emili RatajkovskiFoto: emrata / Instagram

„Volim telo moje drugarce. Ona i ja mislimo da izgleda odlično na ovoj fotografiji i da je veoma slatka. Ponosna sam što nosi moj kupaći kostim. Drugačija tela su lepa i nadam se da ćete to naučiti uskoro“, napisala je Emili u „Story“ opciji na Instagramu.

Ukratko – Emili je ponetirala.