jelena-djokovic-je-ovo-uradila-prvi-put-u-zivotu:-„imam-problem-da-ostanem-budna-posle-ponoci…“

07.07.2019. 13:05

Imate li vi problem da ostanete budni posle ponoći? Ako imate, onda ste poput Jelene Đoković koja je pobedila sebe i to zbgo nečeg što je uradila prvi put u životu, a veoma je važno.

Jelena Đoković Foto: RAS Srbija

„Da li ste skoro imali priliku da uradite nešto po prvi put u životu? Ja nikad ranije nisam bila ni na kakvom muzičkom festivalu. Imam problem da ostanem budna posle ponoći kad zabave počinju, ali je večeras posebna prilika i veoma sam zahvalna što sam imala šansu da posetim jedan od pet najboljih festivala na svetu. Udružili smo se kako bismo izgradili i otvorili vrtiće u Srbije-. Mnogo posla nas čeka – 50 odsto dece nema šansu da ide u vrtić jer nema dovoljno mesta, pa, mi ćemo to promeniti“, napisala je Jelena koja je na slici sa osnivačima Egzita i saradnicima u važnoj misiji.

Nikad nije kasno da se prave stvari probaju prvi put u životu, a za okretanje pravim ciljevima uvek je dobar momenat.

Jelena Đoković i Dušan Kovačević, osnivač Egzita, potpisuju saradnju o izgradnji vrtića u SrbijiFoto: RAS Srbija

Jelena osim što promoviše prave vrednosti, predstavlja i dobar stil u čije je središtu čista jednostavnost. Ako nas pitate kada je vreme da se ponesete ovako jednostavnu odevnu kombinaciju, reći ćemo uvek.

Uvek kada vidimo džins i belu majicu, podsetimo se koliko je to dobar spoj.

Jelena u Novom SaduFoto: RAS Srbija

Ako niste na Egzitu i niste bili dosad, imate priliku večeras da to ispravite. Večeras se festival i zatvara pa vam je ovo bukvalno psolednja prilika ove godine da se uverite zbog čega za ovu muzičku manifestaciju kažu da je najbolja u jugoistočnoj Evropi, a šire.