jelena-je-jedna-od-najuspesnijih-srpkinja-a-sada-je-otkrila-stravicno-detinjstvo:-„ocu-sam-slala-200.000-dolara-mesecno,-a-onda-me-je-pozvao-i-rekao-mi-jezivu-stvar“

Bivša srpska teniserka Jelena Dokić (36) izdala je pre dve godine autobiografiju „Nesalomiva“ u kojoj je po prvi put otvoreno iznela dramatičnu ispovest o fizičkom i psihičkom zlostavljanju koje je preživljavala od strane oca Damira.

Kako je rekla, najteže zlostavljanje podnela je kada je ocu priznala da je u vezi sa Tinom Bikićem, Hrvatom.

– Najteži period u mom životu bio je kada sam 2005. godine napustila porodicu i zbog prevelikog pritiska moje porodice otišla da sa dečkom živim u Zagrebu. Čim se pojavila informacija da se zabavljam sa Tinom Bikićem, za nekoliko sati, telefon mi je zazvonio. Na ekranu je zasvetlelo ime mog oca. Nisam se javljala. U očima mog oca, to je bila najgora stvar koju sam mogla da uradim jer on bi bolje podneo i da sam sa teroristom nego sa katolikom, Hrvatom – piše Jelena.

Napokon se, kaže, javila i sa druge strane žice dočekao ju je rafal uvreda.

– Ti si smrdljiva, užasna ku*va. S neprijateljem si u vezi. Osramotila si me – prepričava Jelena.

Uprkos tome, kaže, nastavila je da mu šalje novac – svakih nekoliko nedelja po 200.000 dolara.

– To sam radila zbog mira u kući i kako bi on konačno našao sreću. Ipak, umesto toga, još jače mi je zagorčavao život – priseća se Jelena.

Jelena je ovih dana okačila na Instagram sliku koja svedoči o ljubavi prema Tinu koja je i dalje istog intenziteta.

– Volim te od svojih dvadesetih godina. Zajedno smo i zaljubljeni od kad smo imali 20 godina. Upoznali smo se i zaljubili na ovaj dan pre 16 godina i jači smo nego ikad. Hvala što me voliš, što si uvek uz mene i što nikad ne odustaješ od mene i od nas. Ne znam šta bih bez tebe, danas verovatno ne bih ni bila živa da nije tebe. Nazdravljam za ovih zajedničkih 16 godina i nadam se da će ih biti još mnogo. Ti si moja ljubav, moj život, moje sve. Voleću te zauvek – poručila je Jelena Tinu.