jelena-je-penzionerka-iz-beograda-a-kada-smo-je-tip-top-skockali-dozivela-je-neverovatnu-transformaciju-ovo-je-promena-za-rubriku-verovali-ili-ne

Ovo je jedna od onih promena stila koja može da završi u rubrici “Verovali ili ne”. Ali nije s Nenom bilo teško, naprotiv, ona je lepa, zgodna, vitalna, ženstvena i, što je najvažnije, otvorena za promene.

LIČNA KARTA

Datum rođenja: 29. 4. 1953. Visina: 164 cm Težina: 56 kg Grudi: 88 cm Struk: 80 cm Kukovi: 99 cm PROBLEM Nena je dinamična, pa je, kaže, najčešće u pantalonama i sportskoj obući, a to smo svakako planirali da promenimo. Kosu dosta hladne boje i ne baš dobrog oblika stalno nosi vezanu u rep, tako da je i to stvar na kojoj treba poraditi.

REŠENJE Neni dobro stoje pantalone, ali trebalo bi da ih kombinuje s nekim elegantnijim komadima, poput sakoa ili neke lepe jakne. Haljine i suknje joj zbog linije takođe odlično stoje, pa smo rešili to i da joj pokažemo. Kosa mora dobro da se ošiša i da se izabere prava nijansa.

1.PRVI KORAK:FRIZER

Za efekat gušće kose, pramenoviFoto: Milan ilić / RAS Srbija

Prirodno plava nijansa za nežniji izgled

Došla je sa hladnom mrtvom bojom sa sedim izrastkom. Frizer Mile joj je uradio svetle pramenove i stavio prirodno plavu boju preliva. Kosa joj je bila dosta istanjena, pa joj je Mile ošišao stepenasto da bi dobio na volumenu. Uvio joj je kosu na talase.

2.DRUGI KORAK:ŠMINKER

Rumenilo za svežinu licaFoto: Milan ilić / RAS Srbija

Rešite se spuštenih kapaka

Nenine spuštene kapke šminkerka Milica ublažila je senkom koju je nanela tik ispod obrve. Nos joj je vizuelno suzila bronzerom, a na usne joj je nanela roze karmin.

3.TREĆI KORAK:STILISTA

Suknja i bluza „P…. S….
fashion“,
torba i cipele „Deichmann“Foto: Milan ilić / RAS Srbija

Mladalački & lepo

Ova kombinacija je pun pogodak za Jelenu. Može da se nosi i noću i danju, bluza je s diskretnim V-izrezom, a suknja zbog ovog zanimljivog slobodnog volana čini ionako vitku figuru još vitkijom.

Majica, sako i farmerke „Jagger“, čizme
„Deichmann“Foto: Milan ilić / RAS Srbija

Elegantno & sportski

Farmerke, majica i oversajz sako – to je stil koji je kao stvoren za Nenu. Boja sakoa joj divno posvetli i umekša crte lica, a dužina figuru pravi elegantnom. Majica i farmerke su u skladu sa njenim sportskim duhom.

Haljina, ogrlica i torba
„P…. S…. fashion“,
cipele „Deichmann“Foto: Milan ilić / RAS Srbija

Cvetno & ženstveno

Cvetni desen je hit ove sezone, a Neni odlično stoji. Mali izrez oko vrata lepo ga oslobađa i tako figura deluje izduženo. Haljina se vezuje na struku i pravi lepu liniju tela.

Organizacija, produkcija i stajling LJILJANA PEROVIĆ, ljiljana.perovic@bliczena.rs; foto MILAN ILIĆ frizura MILE VLAJKOVIĆ, 063 437-343, šminka MAKEUP HOUSE i GOLDEN ROSE, mesto snimanja Mercure Belgrade Excelsior Kneza Miloša, 011 3231381