jelena-rozga-ekskluzivno-za-„zenu“:-svi-se-dive-njenoj-besprekornoj-liniji,-a-nama-je-otkrila-u-cemu-je-caka

“Verovatno tempo života, energija, genetika, nekadašnje bavljenje baletom. Svega po malo ima. Priznajem ima i malo sreće s obzirom da se ne opterećujem previše oko ishrane”, odgovorila nam je Jelena na pitanje koje su tajne njene linije.

Pevačica pažnju privlači i stilom. Na sceni je viđamo u elegantnim haljinama, izazovnijim modnim izdanjima, ali i u originalnim kostima.

“Privatno najviše volim da nosim i najlepše se osećam u farmerkama i patikama. To je najudobnije i meni veoma prija”, dodaje Jelena Rozga koja će ovih dana posle 10 godina ponovo stati pred crnogorsku publiku, na manifestaciji “Karnevalske majske noći” koje se održavaju od 29. aprila do 5. maja u Starom gradu u Budvi.

“Uvek ima treme pred nastup i ja se ne stidim da to kažem, čak i posle ovoliko godina rada osećam ogromno poštovanje prema svojoj publici i imam dozu treme Jedva čekam nastup  i radujem se što ću ponovo pevati u Budvi”, ističe pred novo druženje sa obožavaocima u Crnonj Gori.

Jelena u spotu za pesmu “Moje proljeće”Foto: Promo

Važan deo njenog nastupa na najvećoj fešti pod maskama u Jugoistočnoj Evropi koja će okupiti više od 2000 karnevalista iz preko 15 zemalja sveta, sigurno će biti izvođenje novog hita “Moje proljeće” koje je dosad na Jutjubu odslušalo oko osam miliona ljudi.

“Verujem da je pesma doprla do srca ljudi, da je imala težinu, poruku i pravu emociju. Takva pesma se jednostavno desi i mislim da će ostaviti jako dubok trag u mojoj karijeri. “Moje proljeće” nosi emociju i mislim da su to ljudi osetili”, komentariše pevačica uspeh nove numere.

Pesma nam dočarava borbu jedne žene sa preljubom njenog partnera, borbu sa onim što ponekad ljubav donese sa sobom. Jelena o najtananijem osećanju kaže:

“Verujem i uvek ću verovati u ljubav, čisto srce, iskrenu emociju koja ne traži ništa za uzvrat i ne uslovljava. Ako uspemo da pronađemo takvu ljubav, onda smo iskonski srećni”, poručuje.

Upečatljiva scena iz spotaFoto: Promo

A mi vas podsećamo na stihove njene pesme: “Miriše, na novu ljubav i poljupce. Sad idi, dragi, od mene, ne gledaj me. Do mene, je samo da te ispratim i kao sebi poželim, zaboravi…”.