jelenin-kombinezon-krije-veliku-tajnu:-to-sto-ona-nosi-nikome-ne-bi-palo-na-pamet-da-obuce!

23.04.2019. 07:09

Iza dobrog stila uvek se krije poneka tajna, a dobar modni ukus na ovaj ili na onaj način dođe do izražaja.

Kakve se tajne kriju iza stilova poznatih dama sa naše javne scene, otkrile su nam one same, na nedavno održanom Fešn viku. Ponudile su nam i odlične modne predloge i zaista smo se uverili da vešto koriste modno znanje čiji je rezultat jedino vidljiv dok sredstva često ostanu neprimetna za većinu posmatrača.

Tajne svake od poznatih lica sa liste dokaz su da je moda za znalce zaista igra i uživanje.

Zatvori

Ana Pendić

“Za događaj se uvek oblačim prema raspoloženju. Nikad nemam spremljenu kombinaciju. A bela haljina znači da sam romantična. Proleće je, dobro raspoloženje vlada, pa zašto se ne bismo lepo oblačili”.

Dobar misk crne i žute boje

Vodi “Paparaco lov”, ali joj se ne sviđa kada je na meti paparaca. “Niko ne voli da sebe vidi iskrivljenog lica, onakvu, ovakvu. Ali sa godinama vam to nekako manje smeta”.

Marija Tarlać

“Meni su haljine uvek na prvom mestu, specijalno sada kada patike vladaju i kombinuju se sa njima kao kontrast”, kaže Marija Tarlać.

Cvetni desen, bele čarape, cipele u dva tona, crveni karmin- savršeni miks boja

Glumica Nataša Marković učestvovala je na reviji u čast Milene Dravić noseći petokraku.

Nataša Marković

Nosila bi petokraku i privatno. “Zašto da ne? Ja sam bila Titov pionir, sećam se tog perioda. To su za mene godine odrastanja, detinjstvo”.

Jelena Ivanović Tomašević

“Kombinezon na meni je sa muškog odeljenja, u najmanjoj veličini. Toliko mi se dopao, a nije bilo sličnog među ženskim modelima”.

Sjajno modno izdanje

Jelena Ivanović Tomašević odeću biraprema principu: pogleda se u ogledalo, zapita se kako se oseća i usklađuje garderobu prema sebi.

Kendal Džener i Bela Hadid

Ne juri trendove na internetu, a za novu generaciju modela kaže da su proizvod društvenih mreža i digitalizacije. Više voli prave manekenke.