Jesenje osveženje fitnes prostorija u Sportskom centru

  U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

  KURŠUMLIJA- U poslednje tri godine Ustanova za sport Sportski centar „Kuršumlija“ uložila je u fitnes centar i teretanu oko 1.500.000 dinara, iz čega proizilazi da su i uslovi mnogo bolji, a sve ovo je dalo rezultat pa je posećenost veća.


  -Do kraja ove godine planiramo da uložimo „za nas“ značajna sredstva kako bi rekreativci i svi sportisti koji dolaze imali što bolje uslove. Treba posebno istaći i razumevanje Opštine Kuršumlija i predsednika Radoljuba Vidića, pa danas možemo da se pohvalimo činjenicom da Kuršumlija ima jedan među boljima, kako fitnes centar tako i teretanu, u regionu-kaže Dragan Simić, direktor Sportskog centra.
  Organizator aktivnosti u fizičkoj kulturi i sportu, Aleksandar Ilić kaže da je prostor za vežbanje osvežen i osavremenjen.

  Pročitajte i…  Opet “petica”: Kosanica izgubila od Vranjske Banje

  -Pred nama je zadnje tromesečje godine, a kako otpočinjemo i novu sezonu vežbanja u zatvorenom prostoru, rešili smo da osavremenimo, unapredimo i osvežimo prvenstveno sam prostor, a ujedno dopunimo i upotpunimo kompletan fintes program, računajući tu profesionalne kardio sprave iz „ life fitness“ programa, koji je jedan od najboljeg brenda u svetu sporta, kao i fitnes rekvizite-kaže Ilić i poziva: “Očekujemo Vas da vežvajući zajedno vodimo računa o svom zdravlju”.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=472826


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...