juce-se-najseksepilnija-hrvatska-pevacica-udala,-i-to-u-najsavrsenijoj-vencanici-kakvu-jos-nikada-niste-videli:-ovo-je-haljina-za-vecnost!

12.05.2019. 08:30

Jedna od najatraktivnijih pevačica u regionu Maja Šuput juče se na intimnoj ceremoniji udala za Nenada Tatarinova u Istri.

Maja Šuput Foto: majasuput / Instagram

Omalena Hrvatica poznata je po trendi i ženstvenom stilu, te luskuznim i upadljivim krpicama, pa su očekivanja od ove neveste bila velika. I nije ih izneverila – blistala je u dve spektakularne venčanice, a teško je reći koja je izmamila više uzdaha!

Maja se prvobitno pojavila u jednostavnoj, ali ipak veoma raskošnoj beloj toaleti sa gomilom sitnih kristalčića i svetlucavog kamenja, dok se za razmenu zaveta presvukla u nešto pompezniji model haljine.

Naime, ona je izabrala venčanicu sirena kroja sa ogromnim slojevima volana, a posebno seksi detalji bili su delimično gola leđa i korset deo. Moramo da priznamo – Maja je izgledala veoma elegantno, a ipak pomalo provokativno – baš kako i treba!

Podsetimo, Maja i Nenad su započeli vezu na leto 2017, da bi se godinu dana kasnije verili na Maldivima.

„Žena u mojim godinama tačno zna što želi, a još više zna šta ne želi! Tako da je meni bilo vrlo jednostavno. Vrlo smo se brzo našli, a on je bio vrlo brz i ekspeditivan po tom pitanju! Kao „to je to“, „moje i gotovo““, prokomentarisala je svojevremeno pevačica svoju ljubav za hrvatski IN magazin.