julija-je-poginula-na-svoj-21.-rodjendan-usled-stravicne-greske:-pokusala-je-da-izvadi-bebu-iz-kola-na-potpuno-pogresan-nacin-i-usledila-je-tragedija

13.09.2019. 13:20

Majka je poginula na svoj 21. rođendan u tragičnoj i tako neuobičajenoj nesreći da svet priča o tome.

Julija sa detetom Foto: Facebook

Ruskinja Julija Šarko iz Starog Sela u Rusiji poginula je na svoj 21. rođendan dok je iz kola pokušavala da izvuče svoju ćerku staru dve godine.

Julija je dete pokušala da izvuče iz kola kroz poluotvoren prozor, ali devojčica je u tom trenutku slučajno stisnula dugme za zatvaranje prozora. Julijina glava ostala je zaglavljena i mlada žena bila je potpuno bespomoćna.

Nju je pronašao suprug Artur. Tada je već bila u nesvesti, pa je razbio prozor i pozvao Hitnu pomoć koja ju je odvezla u bolnicu gde je ostala osam dana. Međutim, oštećenja na mozgu usled davljenja bila su prevelika te je mlada žena uskoro preminula.

– Mlada žena je sa porodicom bila u poseti porodici i prijateljima u Starom Selu, 31. avgusta. Negde oko pola pet popodne ju je suprug našao u nesvesti, a vrat joj je pritisnuo prozor porodičnog automobila. Prevezena je u bolnicu sa teškim povredama, ali je preminula – izjavio je inspektor Dmitri Ivanjik za medije.

Inače, Artur i Julija imali su dvoje dece – Margaritu (4) i Arijanu (2).

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here