8222kabriolet-u-srcu-od-malih-nogu.-mala-ja8220-porucila-nasa-glumica-godinama-nas-zasmejava-a-sad-je-sve-dirnula-ovom-slikom-i-nema-sanse-da-je-prepoznate

11.04.2019. 20:28

Otkrila nam je kako je izgledala kao devojčica, a oni koji je prate na Instagramu kažu da njen sinčić danas veoma liči na nju.

Da li je prepoznajete? Naša glumica u kabrioletu od malih nogu Foto: Instagram

„Kabriolet u srcu od malih nogu. Mini ja“, napisala je glumica. Fanovi su uzvratili: „“Koliko mali dečak liči na mamu“, „Isti Jakša“ pa dodali: „Školska vožnja, ruke na volanu u položaju 13:50“, „Jooooooj, pa to je onaj auto sa pedalama…. Divnoooo“, „Još čuvate taj autić? Ja ću da ga potražim, da ga deci kupim, a ne ove plastične“.

Sigurni smo da vam se dopada njen talenat za komediji. Statistika kaže da su, s obzirom na broj njenih obožavalaca, velike šanse za to. Ljubiteljka kabrioleta je Anđelka Prpić koja voli i da se transformiše u svom poslu.

Evo glumičinog pravog lica. Anđelka Prpić koja se pre braka prezivala Stević (pod tim imenom i prezimenom vodila je emisiju „48 sati svadba“) izdvojila se kao jedna od najtalentovanijih komičarki u Srbiji.

Rado su joj gledaoci prateći seriju „Andrija i Anđelka“ u kojoj je igrala uz Andriju Miloševića dodelili tu titulu. Zvezda „Žena sa Dedinja“ privatno „igra ulogu“ supruge Daria Prpića (na slici) sa kojim je od 2011. u braku.

Bračni par je 2012. dobio sina Jakšu i on je zaista preslikana mama.

Na detinjstvo nas je večeras podsetila i ćerka Dina i Danijele Dvornik.

„Gde sam bila 1991“, navela je pored slika na kojoj je sa ocem Dinom koji nas je 2008. napustio.

Uočili su mnogi da njena ćerkica bali koju je dobila sa muem Čarlsom Pirsom neverovatno liči na nju. Šta vam je genetika, pa još ona sa majčine strane? 🙂