kad-bi-mlade-u-srbiji-nosile-ovakvu-vencanicu,-nikad-ne-bi-pogresile:-unuka-grejs-keli-izdominirala-kao-nikad-pre

02.07.2019. 10:14

Unuka Grejs Keli Šarlt Kaziragi i Dimitri Rasam venčali su se prošle subote u crkvi u Francuskoj, nekoliko nedelja nakon ceremonije građanskog venčanja u Monaku. U prvom planu bila je magična venčanica.

Šarlot Kaziragi Foto: Profimedia

Šarlota je nosila model Đambatista Valija, romantičan, odmeren, beskrajno elegantan i maksimalno neprovokativan. Venčanica može i ovako da izgleda? Možete da se kladite u to.

Kada bi mlade u Srbiji upravo na crkvenim venčanjima nosile ovakve haljine, a ne izazovne venčanice koje više otkrivaju nego što sakrivaju, nikad ne bi pogrešile.

Šarlot je dokazala da zaista zna tajne vrhunske elegancije, što se videlo i na njenom prethdonom venčanju. A vi ste sigurno primetili da među poznatima (a i van javne scene) sve popularniji postaje trend odvojenih venčanja, višestrukih svadbi.

Mi taj trend apsolutno podržavamo, jer vam pruža mogućnost da istinski uživate na svakoj ceremoniji.

Kod Šarlot i Dimitrija je i tradicija odigrala važnu ulogu jer parovi kneževske porodice Monaka slede pravilo: prvo građanski pa crkveni brak, a između slavlje.

Poznati par koji je u dugoj vezi nedavno je slavio i krštenje sina koji je tom ceremonijom zvanično stao u liniju nalsedstva “krune”.

A vi ne zaboravite venčanicu sa početka teksta.

Šarlot Kaziragi i Dimitri Rasam u vezi su od 2017. a verili su se 2018. godine. Ona iz prethodne veze ima sina Rafaela (5), a njemu je prethodna ljubav donela ćerkicu.