kad-bijonse-dodje-na-zurku-ovako-obucena,-oni-koji-je-kritikuju-zbog-kilaze-mogu-samo-da-se-pojedu-od-muke:-grudi-nikad-vece,-a-slic-–-cista-senzacija

29.07.2019. 08:57

Bijonse u poslednje vreme ne izlazi iz ovog veoma atraktivnog modela haljine. U prvi plan je opet izbacila i dekolte i golu nogu i svima oduzela dah.

Bijonse Foto: Profimedia

Iako je poslednje vreme bila zauzeta promocijom poslednjeg izdanja Diznijevog „Kralja lavova“, pevačica Bijonse je našla vremena da dođe na 21. rođendan svoje mlade rođake. I potrudila se da na žurki apsolutno izdominira!

Tematska zabava bila je inspirisana Velikim Getsbijem, a Bijonse i Džej Zi su se potrudili da svojim kombinacijama odgovore na temu.

U crvenoj haljini na jedno rame, optočenoj svetlucavim kamenčićima, Bijonse je istakla svoje bombastične obline i izgledala potpuno senzacionalno.

Ipak, njene obline nešto su oko čega se već neko vreme lome koplja u javnosti. I dok je neki smatraju „pravom ženom“ zbog raskošnih oblina, drugi smatraju da ima višak kilograma, ali ona se ne zamara šuškanjima, kao i obično.

Pevačica nije komentarisala ni suprugovu prevaru kada je bila aktuelna, ali o tome se raspevala na albumu i pustila da javnost vremenom zaboravi šta je sve čula. Par je uspeo da spasi brak, a danas izgledaju srećnije nego ikad.