„kad-god-bih-bila-tuzna-jela-bih-slatkise“:-ustajala-je-svakog-jutra-u-5,-a-potom-isla-u-skolu-i-smrsala-35-kilograma-–-svi-se-pitaju-kako?

14.08.2019. 07:09

Esdibi Barera je primer kako je dovoljna samo jaka volja i odluka u životu da biste sve promenili.

Esdibi je promenila svoj život Foto: Instagram

Barera je veći deo života mučila muku sa viškom kilograma. Nije želela da se druži sa ljudima zbog svog ličnog nezadovoljstva i imala je osećaj da nikad nije bila srećna.

Kad god bi se osećala usamljeno ili tužno ona bi jela slatkiše. Esdibi ne veruje u dijete i nikad nije želela da sebi uskrati zadovoljstva, ali je zato odlučila da svoje telo aktivira u nadi da će se osećati i izgledati bolje.

Esdibi pre treningaFoto: Instagram

„Dijeta nije dolazila u obzir. Želela sam da jedem sve i dalje jedem sve, ali sam morala da kombinujem kardio trening i vežbanje sa opterećenjem da bih napravila neki napredak u borbi sa viškom kilograma“.

Njen režim vežbanja je veoma intezivan jer je u teretani dva puta dnevno.

„Evo, još uvek sam živa, a vežbam stalno. Ustajem u 5 ujutru i idem u teretanu. U 8 časova sam u školi i posle nje idem na posao na kojem ostajem do 11 uveče, ali znam da imam cilj u životu“, objasnila je Barera.

Esdibi posle intezivnih fitnes treningaFoto: Instagram

Esdibi je sa 100 kilogram smršala na 65 i nikad nije bila srećnija. Napredak koji je postigla je podelila sa prijateljima na Instagramu kako bi motivisala one koji dele iste probleme kao i ona.