kad-je-ana-rodila-bebu-lekari-i-sestre-su-uzdahnuli-cim-su-je-videli-danas-devojcica-ima-6-meseci-i-zbog-ovoga-svi-gledaju-u-nju

16.03.2019. 09:54

Ana je majka jedne devojčice stare šest meseci koja je na rođenju zbunila i lekare i sestre, a i sada zbunjuje prolaznike na ulici.

Zbog ove bebe svi prolaznici zastaju Foto: Profimedia

Mala Lilijana Blekburn rođena je 29. avgusta prošle godine, hitnim carskim rezom. A kada su je lekar i sestre videli, uzdahnuli su od iznenađenja i uzbuđenja.

Kažu da je mali ElvisFoto: Profimedia

Sve je, na svu sreću, bilo sasvim u redu sa Lilijanom, osim činjenice da je imala kose za deset beba.

– Stalno nam govore da nam je ćerka ista Agnes iz “Grozni ja” – kažu Ana Pendovska (33) i Li Blekburn (35) iz Besingtoka.

Lilijana je uvek u centru pažnjeFoto: Profimedia

– Prvo što smo morali da uradimo je da kupimo veliki češalj, za odrasle, jer sa onim za bebe ništa nismo mogli da uradimo. Oko tri sata nedeljno provedemo samo u sređivanju njene kose, a peremo je svaki dan zato što svako ko je vidi mora da joj pipne kosu – kaže Ana, dodajući i da svaki izlazak iz kuće traje satima jer su svi prolaznici opčinjeni devojčicom. A Ana je razbila i jedan mit – iako kažu da mame ovakvih beba pate od strašnih gorušica, Ana kaže da nikad nije imala tih problema.