kad-me-je-decko-odveo-da-me-upozna-s-majkom,-izvadila-je-njegove-stare-slike:-kad-sam-videla-sta-mi-pokazuje,-rasplakala-sam-se

Džoen i Adam Eden (31) iz Plimuta, upoznali su se u školskoj klupi.

– Prvog dana osnovne škole, smestili su nas da sedimo zajedno. Taj dan 1996. godine je označio našu sudbinu – tvrde oni.

Adam i Džoen na godišnjici matureFoto: Profimedia

Džoen kaže da je kroz celu osnovnu školu bila zaljubljena u Adama, ali kako su kasnije upisali druge srednje škole, izgubili su kontakt.

Novi susret usledio je tek 2013. godine, na proslavi mature. Imali su 25 godina i od tad su nerazdvojni.

Na proslavi matureFoto: Profimedia

– Imala sam ga, naravno, na društvenim mrežama i videla sam ga par puta u gradu ali nikad nisam skupila hrabrosti da mu se obratim. Pored toga, nekako uvek kad bi on bio bez devojke, ja sam imala dečka i obrnuto. Na svu sreću, ipak smo na kraju završili zajedno – kaže Džoen.

Kad je usledio taj susret na godišnjici mature, Džoen je bila razočarana.

– On je došao sa devojkom koja je išla sa nama u razred i bila sam baš tužna. Međutim, dva meseca kasnije, objavio je da je ponovo slobodan i tad sam konačno skupila hrabrost i poslala mu svoj broj. To je najbolja odluka koju sam ikad donela jer se ispostavilo da je on moja srodna duša. Baš je čudno, zajedno smo učili tablicu množenja, razdvojili se i sad smo opet nerazdvojni već šest godina – kaže Džoen.

Adam i DžoenFoto: Profimedia

Ona kaže i da ju je Adamova mama posebno oduševila kada ju je Adam upoznao sa njom.

– Adam joj je rekao ko sam ja, a ona je povadila sve stare slike iz škole i pokazivala nam. Rasplakala sam se tad, toliko sam se raznežila. Baš je super osećaj, gledati sa budućem mužem zajedničke slike iz detinjstva – kaže Džoen.