„kad-mi-ih-je-tata-pre-10-godina-kupio,-rekla-sam-da-ih-ni-luda-necu-obuci“:-enine-farmerke-iz-srednje-skole-su-hit-ovog-leta

27.05.2019. 09:23

Ako imate Instagram i još ne znate za Ena Lunu, žao nam je, ali vi mora da živite ispod nekog kamena. Ona je jedna od naših najpopularnijih blogerki i ovom slikom je napravila haos na Instagramu.

Ena Luna nosi Versaće farmerke iz srednje škole Foto: enaluna / Instagram

Ena Čubrilo, Instagram zajednici poznatija kao Ena Luna, nedavno je premašila 100.000 pratilaca i time se upisala u sam vrh naše blogerske scene. Da je pravi influenser pokazala je i kada je objavila sliku u Versaće farmerkama i izazvala lavinu komentara.

– Kad mi je tata u prvom srednje doneo ove Versaće farke smejala sam mu se i rekla da ni luda to ne bih obukla kad ono međutim… Evo nas 10 godina kasnije, možda se sad on meni smeje – napisala je Ena pored fotke.

Takozvani “tiedye” trend vratio se iz devedesetih i šareni džins zvonastog kroja kakav je Ena dobila još u srednjoj, ponovo je u trendu!

U komentarima je dobila gomilu pohvala na račun izgleda, a najviše zbog činjenice da 10 godina kasnije može da se uvuče u farmerke koje je nosila u srednjoj.

Mi žene znamo kolika je to sreća, zar ne?