kad-se-rodila,-roditelji-su-je-pogledali-i-odmah-dali-na-usvajanje:-danas-ova-devojcica-ima-37-godina-i-ljudi-ne-veruju-da-moze-da-radi-ove-stvari

Uskoro su je usvojili roditelji koji su dali sve od sebe da je ohrabre u svakom pokušaju da bude samostalna.

– Očito, moram da radim stvari mnogo drugačije od ostalih ljudi, ali ih svejedno radim – kaže Ejmi, dodajući da je to sve zasluga njenih roditelja. Ova mlada žena, inače, trenutno uči da vozi, a ima i svoj Jutjub kanal “Kako joj to uspeva?” gde sa pratiocima deli svoju svakodnevicu i objašnjava kako uspeva da živi sasvim normalno bez udova. Sve svoje snimke sama montira.

Zbog Jutjuba se, kaže, susreće i sa dosta negativnih komentara, podsmeha pa čak i uvreda, ali ipak su pozitivni komentari brojniji.

– Biram da se fokusiram samo na pozitivne stvari, neću da trošim vreme i energiju na negativnost – kaže ona.

Ejmi je inače 2014. godine napisala i autobiografiju, a drži i motivacione govore.

Kaže da joj je najveći uspeh to što je naučila da šije.

– Stvarno nisam mislila da je fizički moguće da ja to izvedem, ali naučila sam i to. Sada šijem torbe i prodajem ih putem Fejsbuka – kaže Ejmi.

Njena majka, Dženet, ponosna je na svoju ćerku.

– Nisam htela da je potpuno zaštitim od svega, želela sam da joj dam šansu da bude što samostalnija, ali moram da priznam da ni sama nisam verovala da će moći da bude ovoliko nezavisna – kaže Dženet, koja ističe i da je cela porodica oduvek insistirala na stavu da Ejmi nije ništa drugačija od drugih, uključujući i Dženetinog biološkog sina Nou.

– Njen brat Noa nikad nije pravio razliku između nje i drugih, i zaista niko od nas nije nikada osetio trunku sažaljenja prema njoj – samo ljubav i veliku želju da joj pomognemo – zaključuje Dženet.