kad-smo-se-upoznali,-moja-zena-je-nosila-broj-40-i-bila-je-predivna:-onda-je-pocela-da-krije-odecu-i-usledio-je-vrhunac-–-kako-da-joj-kazem-istinu?

08.06.2019. 09:52

Kad smo se upoznali, moja žena je bila predivna i prezgodna. Danas su stvari potpuno drugačije.

Čini mi se da je moja supruga postala duplo šira Foto: Profimedia

Anonimni čitalac postavio je pitanje kolumnistkinji portala “The Sun” i nenadano, pitanje je prosto “eksplodiralo”, a evo o čemu se radi.

– Kada smo se upoznali, moja žena nosila je konfekcijski broj 40 i bila je predivna. Sada je najverovatnije duplo veća, ne mogu da tvrdim sa sigurnošću jer sklanja sve etikete sa odeće. Čini mi se da više uopšte ne brine o tome kako izgleda. I dalje je volim, ali mi se više ne dopada i to se jasno vidi u našem seksualnom životu, što je šteta jer oboje imamo 28 godina, i ovo je vreme kada se najviše uživa u životu i jedno u drugome. Šta da radim? – glasi pitanje koje je anonimni čitalac postavio kolumnistkinji portala “The Sun”, Didri.

A ovako glasi njen odgovor:

VIDEO: Pet žena, pet dijeta

– Vaša žena je očito duboko nezadovoljna svojim izgledom čim uklanja etikete i nesumnjivo joj treba vaša podrška. Recite joj koliko joj volite, ali izrazite i zabrinutost zato što nije srećna. Pitajte je kako možete da joj pomognete, predložite zajedničke šetnje ili odlazak u teretanu. Idite zajedno u kupovinu namirnica i birajte zdravije stvari – ssvetuje Didri.