kad-vidite-ko-je-navijao-za-noleta-danas,-srce-ce-vam-se-otopiti:-tu-je-i-cuvena-skijasica,-ali-i-on,-najdrazi-navijac

30.05.2019. 18:12

Novak Đoković plasirao se danas u treće kolo na Rolan Garosu pobedivši Henrija Laksonena sa 3:0. Meč je pratila poznata američka skijašica, ali i neko sasvim poseban Noletu. I TO PRVI PUT.

Novak Đoković danas na Rolan Garosu Foto: srdjan suki / EPA

Meč je bio “lak”, Nole je pokosio na terenu Švajcarca, a na kraju sportskog okršaja čestitala mu je Lindi Von koja je nadmetanje pratila sa dečkom.

Lindi je kao po dobroj staroj navici, privukla poglede zbog atraktivnog izgleda.

Čestitke za NoletaFoto: srdjan suki / EPA

U prvi plan je izbilo i njeno “flertovanje” sa dečkom. Njima je, kako vidite, baš bilo zabavno u Parizu. Međutim, kada se on pojavio, postao je glavna zvezda na tribinama.

Slatko šaputanjeFoto: srdjan suki / EPA

U pitanju je Noletov sin Stefan Đoković koji je na tribinama bio sa mamom Jelenom i stricem Đorđem Đokovićem.

Stefan je danas prvi put gledao uživo meč svog oca. Kakav dan i za njega i za Noleta!

Mališan koji je sa tatom proslavio njegovo prošlogodišnje osvajanje Vimbldona u Londonu (Đoković je taj trijumf specijalno posvetio porodici i rasplakao se tokom govora), pomno je pratio situaciju na terenu.

Stefan prati tatuFoto: srdjan suki / EPA

Dok ga je Stefan gledao sa tribina, Nole je sigurno imao još veću odgovornost, ali mu je bez sumnje prisustvo sina dalo dodatni podstrek da zablista na terenu.

Svedok tatinih pobeda: Stefan i Đorđe ĐokovićFoto: srdjan suki / EPA

Da li će i Stefan uzeti reket u ruke za koju godinu? Bio teniser ili ne, sigurno će biti borac, jer je “borbena” filozofija jedan od važnih životnih principa njegovih roditelja.

Ali znate ko je nedostajao? Mala Tara. Moraće još malo Stefan da se strpe pre nego što devojčica stasa pa mu se pridruži u navijanju.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: