kada-je-covek-mlad,-onda-ga-i-javnost-privlaci,-a-kada-dodje-u-neke-godine,-kaze,-dosta-je-bilo

„Kada je čovek mlad, onda ga i javnost privlači, a kada dođe u neke godine, kaže: „Dosta je bilo, neka ih sada ovi mlađi“. Volim da se pojavljujem kada ima povoda. Zovu me u raznorazne emisije, ali im samo se zahvalim“, rekao nam je Igor Pervić tada zbog čega ga ne viđamo tako često i dodao:

„S obzirom na to koliko je došlo i  sveta i glumaca, a  znajući i Šotru, ovo inače, nije pvi put da radim  sa njim, siguran sam da će film ostati za vjek i vjekove. Najpre zbog teme, Lenka i Laza su naši Romeo i Julija. Samo najlepše očekuje od serije i filma“, dodao je.

Kod tako velike teme moralo smo malo da zastanemo:

„Film najviše govori o ljubavi Lenke i Laze, a serija je proširena priča, i dotiče se i Lazinih savremenika, od kojih svaki zaslužuje posebnu seriju. Videćemo istoriju tog perioda u Srbiji, kada su ljudi i bili veoma učeni,  školovani po nekim drugim  zemljama“.

najavio je tada uloge koje su ga čekale u 2017.

„U februaru će biti premijera filma „Prokleti pas“ u kojem igram policijskog inspektora, i to jednog jako pokvarenog“.

Otkrio nam je i kako se snašao u toj ulozi.

„Kada ste glumac i kada imate neke stvari iza sebe, onda vam takve stvari i nisu preterano daleko“.

Rekao nam je i šta mu najviše nedostaje.

„Pozorište, voleo bih da u njemu više igram. Inače, uloge kao takve ne priželjkujem, jer u životu kada nešto priželjkujete, obično se to ne ostvari, a treba imati i malo sreće“.

I na kraju poručio:

„Sve je to bilo lepo i sve je to sada prošlo vreme, sada sam u najboljim glumačkim godinama i najbolje stvari tek dolaze“.