kada-ljudi-u-srbiji-vide-mimu-i-radu-niko-ne-moze-da-pogodi-ko-je-majka-a-ko-cerka-putuju-svetom-i-ne-izlaze-iz-luksuznih-krpica-a-sad-im-se-zivot-menja-iz-korena

08.04.2019. 19:17

Jedan od najuspešnijih blogerki u Srbiji svakako je i Mima, koja je pod tim nadimkom poznata na Instagramu, a koja već godinama uspešno krije svoj privatni život od javnosti.

Mima i Rada Foto: miimma_mima / Instagram

Ipak, Mima svakodnevno prezentuje deliće intime svojim pratiocima, kojih ima više gotovo 240 hiljada, a najčešće pokazuje koliko uživa u modiranju i putovanjima.

Najveći akcenat ova crnokosa dama stavlja na modu i luksuzne krpice, a zanimljivo je da je uz Mimu i njena majka Rada postala svojevrsni influenser – nju trenutno na Instagramu prati više od 12 hiljada ljudi.

Inače, Rada i Mima su gotovo nerazdvojne, a često zajedno i poziraju – pa imamo prilike da vidimo koliko zapravo liče, a ponekad je teško prepoznati ko je ko.

Naime, Rada izgleda vrlo mladoliko, a oblači se podjednako atraktivno i urbano kao i Mima, te je pravi podvig pretpostaviti koliko ova dama uopšte ima godina.

Interesantno je da Mima nikad nije krila da je u ozbiljnoj vezi, ali javnosti nije predstavila svog izabranika, niti je pričala o detaljima ove romanse, a ono što je izvesno jeste da će uskoro ova porodica postati bogatija za jednog člana. Ova mlada Srpkinja trenutno je u 36. nedelji trudnoće, te sitno broji do porođaja.

Ona je svoju Instagram zajednicu obavestila i da će na svet doneti devojčicu, i da joj je upravo to bila želja od malih nogu.

“Devojčica je! Od malena sam baš o ovome maštala, od malena sam zamišljala kako bi to izgledalo da rodim sebi jednu “istu mene” (ne misleći samo na fizički izgled) doživljavajući svakodnevni odnos mene i moje majke. Uvek jako i čvrsto verujte u ono što želite, verujte čak i u nemoguće. Sada mogu reći da mi se najveći životni san ispunio, jako sam uzbuđena i sa nestrpljenjem brojim dane. Teško mi je ovu količinu radosti i sreće čak i da prenesem ovde, jer je nekako nemoguće… ali sam delić uspela”, napisala je ona.