kada-su-misu-upitali-posle-45-godina-braka-da-li-voli-zenu,-dao-je-odgovor-od-kog-cete-se-najeziti:-ovo-je-najlepsa-izjava-ljubavi

15.05.2019. 13:59

Miša Janketić, jedan od naših najboljih i najcenjenijih glumaca, napustio nas je u 80. godini života. Njegove uloge zauvek će se pamtiti, ali i jedna izjava koja može da posluži kao najvrednija lekcija ljubavi.

Miša Janketić je svojoj ženi Svjetlani uputio najlepšu izjavu ljubavi Foto: Gradina – Prijedor R.S 2016. / youtube

Miša Janketić je gostujući u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ ispričao jednu zanimljivu angedotu kada mu je jedna mlada novinarka postavila pitanje o braku sa Svjetlanom Knežević.

– Ja sam joj rekao da sam 45 godina u braku, imam četvoro dece i tri unuka – započeo je Miša priču, a onda dodao da ga je upitala da li voli svoju ženu, na šta je ostao potpuno zatečen.

– Slušaj, posle toliko vremena i toliko dece, devojko, ne znam – rekao je Miša i izazvao smeh i aplauz u studiju, ali tu nije kraj, onda je glumac nastavio:

– Ne znam da li volim svoju ženu, ali znam da bih teško bez nje mogao da živim – rekao je kratko i jasno i u par reči opisao kako izgleda srećan i skladan brak.