„kakav-je-ovo-zlocin-na-licu?“:-bila-je-najpozeljnija-zena-na-svetu-za-kojom-je-stiven-sigal-umirao,-a-danas-zivi-u-brdima-da-je-niko-ne-vidi

13.07.2019. 14:17

Keli Le Brok, američka glumica u penziji, slavu je stekla kao model, nakon čega je postala najpoželjnija žena u Holivudu osamdesetih godina, zahvaljujući ulogama lepotica u filmovima „Women in Red“ i „Weird Science“.

Keli Le Bruk Foto: Profimedia

Keli danas ima 59 godina i retko se pojavljuje na crvenom tepihu i javnim događajima. Međutim, kada se pojavi ono što prisutni prvo primete je njeno neprepoznatljivo lice, podvrgnuto brojnim estetskim zahvatima i operacijama. Osim toga, na izgled su uticale i bolesti zavisnosti zbog kojih je glumica mogla da izgubi život.

Keli Le BrokFoto: Profimedia

Keli je sa 16 godina počela da radi kao model, a sa 19 godina je završila na naslovnici prestižnog modnog časopisa „Vogue“. Ubrzo potom su stigle prve ponude za filmove i karijera glumice je otpočela u velikom stilu.

Keli Le BrukFoto: Profimedia

Keli je poznata i po turbulentnom braku sa junakom brojnih akcionih filmova Stivenom Sigalom koji je potrajao od 1987. do 1996. godine i sa kojim je dobila troje dece.

Stiven Sigal i KeliFoto: Profimedia

„Odlučila sam da napustim Holivud kako bih odgajala decu daleko od kamera i znatiželjnih pogleda. Nisam želela da gledaju, niti da osete negativne posledice mog razvoda. Tako sam otišla u brda gde sam doslovno živela u divljini bez televizora pune 24 godine“, izjavila je u intervju za „Closer Weekly“ 2017. godine.

KeliFoto: Profimedia

Tada je progovorila i o starenju, ali nije pominjala estetske zahvate i operacije.

Keli ne želi da govori o plastičnoj hirurgijiFoto: Profimedia

„Kada sam nosila titulu najpoželjnije žene nisam toga uopšte bila svesna, što je ironija. Sada kada sam puno zrelija i naborana, da zapravo imam bore, osećam se prijatnije u svojoj koži. Srećna sam sa sobom“, zaključila je Keli.