kako-izgleda-prvi-red-na-reviji-u-srbiji-proverili-smo-na-terenu-i-evo-utiska-iz-prve-ruke

16.04.2019. 07:10

Iz sveta stalno dolaze modni izveštaji sa fotografijama poznatih iz prvog reda. Među njihovim modnim izdanjima ima pogodaka, ali i promašaja. A kakva je situacija u Srbiji? Proverili smo na licu mesta, na reviji Igora Todorovića u Beogradu. Evo utisaka.

Jelena Ivanović Tomašević, Maja Manojlović i Nemanja Velikić i Zorana Mihajlović Foto: Petar Dimitrijević / RAS Srbija

Pogledaj galeriju slika

Zatvori

Jelena Ivanović Tomašević

Jelena Ivanović Tomašević događaj je pratila u klasičnom modnom izdanju koji krasi originalni spoj boja i originalni kroj (posebno na sakou).

Ivana Stanković

Mala crna haljina je uvek dobro rešenje, ali ni sa onom u beloj boji nema greški. Ivana Stanković vas uverava u to.

Zorana Mihajlović

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović nosila je model Igora Todorovića sa naborima i svetlucavim detaljima.

Dizajner Stefan Đoković i glumica Ivana Dudić

Dizajner Stefan Đoković zna sve tajne elegancije i kako da pokaže svoju originalnosti. Na drugačiji način trendove prati i glumica Ivana Dudić.

Haljina kojom je zatvorena revija Igora Todorovića: dizajner je na njoj rukom oslikao sve modele iz kolekcije „Karneval“ za proleće/leto 2019.

„Igora znam jako dugo, i on se sa poštovanjem odnosi pema ženskom telu i sa velikim osećajem za estetiku. Veoma se radujem da vidim šta će večeras prikazati“, rekao je Đoković za „Ženu“.

Sanja Marinković

Drugačija, a za najvišu ocenu uvek je odevena voditeljka Sanja Marinković.

Tanja Rađenović sa suprugom Petrom i ćerkama

Haljinu zanimljivog desena nosila je voditeljka Tanja Rađenović koja je sa suprugom Petrom i ćerkama pokazala da se u njenoj porodici dosta pažnje posvećuje stilu.

Snežana Dakić

Efektan spoj krem i plave boje sjajno je izgledao na Snežani Dakić koja uvek odevnu kombinaciju isprati nesvakidašnjim „detaljem“, poput ove torbe.

Iva Štrljić

Glumica Iva Štrljić pojavila se u rok-elegantnom izdanju. Torba je pun pogodak!