8222kakva-maraja-keri-daj-hleba8220-ova-izjava-darka-milicica-se-prepricava-danima-a-ona-je-jedina-zena-koja-zna-da-izadje-na-kraj-sa-njim

Gostujući u emisiji „Goli život“ na TV Hepi, Darko Miličić je ispričao niz zanimljivih detalja iz perioda boravka u Americi. Izjava o njegovom susretu sa Marajom Keri postala je hit na društvenim mrežama.

Darko Miličić u emisiji „Goli život“Foto: Goli Zivot TV HAPPY / screenshot

– Odvedu me u kineski restoran gde se čeka pola godine da bi se dobilo mesto i gde večera košta deset hiljada dolara. Pitam gde je hleb, kažu mi: Darko ne služi se ovde hleb. Sedi svetska zvezda pored tebe, čoveče, Maraja Keri. Ma kakva Maraja, daj hleba gladan sam kao pas. Bolje da sam jeo one burgere nego te splačine – ispričao je Darko Miličić u emisiji Goli život, a ovaj i još dosta njegovih bisera prepričavaju se ovih dana.

Iako je veliku šansu za uspeh u Americi protraćio, Darko je rekao da je srećan i ispunjen čovek. Košarku je zamenio poljoprivredom i živi u Novom Sadu sa suprugom Zoranom sa kojom ima troje dece.

Zorana i Darko su se venčali 2009. godine nakon višegodišnje veze i zajedno su prošli sve njegove uspone i padove, a kako je živeti sa Darkom i kako je prijateljstvo preraslo u ljubav otkrila je Zorana u intervjuu za Blic magazin pre nekoliko godina.

– Darko je spontan i vrlo neposredan. Ako ćete iskreno, pala sam na njegovu posvećenost. U to vreme košarka je bila njegov ceo svet, a onda sam se ja pojavila i dala jednu drugačiju notu. On je to odlično znao da spoji i kao što znate na oba polja je veoma uspešan. Danas se bavi nekim drugim stvarima, ali smo i dalje u jednom, našem svetu. Retko imamo nesuglasice. Ipak, u svakom odnosu potpuno je normalno da postoje dani kada niste na istim frekvencijama, ali ako dođu ti dani, Darko je prinuđen da popusti – objasnila je tada Zorana, majka Lazara, Luke i Lare.

Par se venčao 2009. godine, a na svadbi u Sremskim Karlovcima bili su i Marko Jarić sa tadašnjom suprugom Adrijanom Limom, Nenad Krstić, Mile Ilić, Nemanja Aleksandrov i Mark Gasol.

Zorana Miličić je modna dizajnerka, ima svoju modnu liniju i atraktivnim izgledom privlači veliku pažnju. Ima dosta tetovaža po telu i pasionirano se bavi fitnesom što se po njenim mišićima i te kako vidi.

– Treniram svaki dan, ujutru kada decu odvezem u školu, odmah idem na trening. Moji treninzi su intenzivni, ali ja nisam žena za pilates. Ceo život sam fizički aktivna, možda sam za ženski pol malo ekstremna, ali to volim. To je za mene vid relaksacije. I Darko i ja smo u sportu od malih nogu. Na telu imam mnogo tetovaža. Volim ih, i da sam muško, imala bih ih još više. Svaka tetovaža je deo nekog segmenta našeg života – rekla je Zorana za „Blic“.