kan,-drugo-vece:-na-crvenom-tepihu-videli-smo-esenciju-elegancije,-ali-kada-se-ova-glumica-okrenula-sokirala-nas-je-golom-zadnjicom!

16.05.2019. 14:32

Kanski festival je u punom jeku, a drugo veče ove manifestacije obeležila je premijera filma ‘Les Miserables’ na kojoj su se pojavile neke od slavnih dama koje smo već imale priliku da vidimo prve večeri, ali i neka nova lica…

Kanski festival i ovog puta okupio je neke od najlepših lepotica iz šoubiznisa, a za razliku od većine drugih sličnih festivala ovde imamo jedinstvenu priliku da upoznamo i dame koje dominiraju evropskim filmom.

Crveni tepih u Kanu oduvek je bio sinonim za vrhunsku eleganciju i čist glamur, na kome za vulgarnost i kič nema mesta, pa su ovde modni kiksevi retka pojava, premda ih svakako ima…

Zvezde druge večeri bile su prelepa Tina Kunaki, koja se porodila pre samo mesec dana, ali i Alesandra Ambrozio koja se pojavila u provokativnoj crvenoj toaleti ispod koje gotovo sigurno nije nosila gaćice. No, ipak su neke druge glumice bile bolje stilizovane od ove dve dame, a nama se posebno dopala raskošna, luksuzna toaleta Hine Kan.

Pogledajta sva izdanja u našoj galeriji i pišite nam u komentarima – koja haljina je na vas ostavila najveći utisak?

Zatvori

Jedna od zvanica na premijeri filma ‘Les Miserables’

Jedna od zvanica na premijeri filma ‘Les Miserables’