kara-delevinj-i-slatka-mala-lazljivica-potvrdile-veridbu-strasnim-poljupcem:-„ona-mi-je-pokazala-sta-je-prava-ljubav“

15.07.2019. 14:55

Kara Delevinj i Ešli Benson su viđene na ulicama Sen Tropea s prstenjem na rukama što je odmah pokrenulo glasine o veridbi.

Kara Delevinj i Ešli Benson se verile Foto: Profimedia

Sve su glasnija šuškanja da su se manekenka Kara Delevinj i njena devojka, glumica Ešli Benson, zvezda serije “Slatke male lažljivice”, verile nakon što su javno priznale da su u vezi.

Ovih dana viđene su na ulicama Sen Tropea na jugu Francuske, a nikome nije promaklo prstenje na njihovim rukama. Korisnici društvenih mreža odmah su pokrenuli glasine da su se devojke verile tokom boravka u Francuskoj.

Prošetale sa prstenjem na rukamaFoto: Profimedia

Mesecima se nagađalo da su njih dve u vezi jer su se držale za ruke tokom izlaska u Njujorku. Osim toga, Ešli često nosi ogrlicu s priveskom u obliku slova “C”.

Kara je javno progovorila o ljubavnoj vezi s Ešli na dodeli nagrade na Trevor New York Gala u Njujorku. “Ona mi je pokazala šta je prava ljubav i kako da je prihvatim, što je bilo teže nego što sam mislila. Volim te, Sprinkls”, rekla je povodom njihove prve godišnjice veze.

Glasine o veridbi nisu komentarisale, ali fotografija ovog strasnog poljupca koja je nedavno osvanula govori više od reči. Zar ne?