karatisti-toplicanina-osvojili-po-dve-zlatne-i-srebrne-i-jednu-bronzanu-medalju

U konkurenciji 200 takmičara iz 19 klubova, karatisti Karate kluba “Topličanin” su na turniru “Rača Open 2019.” koji je održan tokom vikenda, osvojili 5 medalja, od toga po dve zlatne i srebrne i jednu bronzanu.

Takmičari Karate kluba Topličanin

Na 8. tradicionalnom turniru u Rači Kragujevačkoj, zlatne medalje u katama osvojili su muški kata tim i pojedinačno Ilija Ilić, dok su Petar Cvetković i Vasilije Simić zauzeli druga mesta i srebrne a Andrija Kostić je osvojio treće mesto i bronzanu medalju.

Medalje takmičara KK Topličanin

Trener KK Topličanina, Dražan Cvjetković kaže da je zadovoljan uspehom svojih takmičara, te da je ovaj klub tokom ove godine osvojio mnoga priznanja, nagrade i medalje kako na domaćim, tako i na Međunarodnim turnirima.

Takmičenja u prolećnoj sezoni se polako privode kraju, a turnir u Rači je bila dobra prilika da naši mlađi takmičari steknu nova iskustva za turnire koji im predstoje u narednoj sezoni – rekao je Cvjetković.

On je podsetio da je turnir u Rači pretposlednje takmičenje u ovoj sezoni, te da će ženska ekipa Topličanina već u nedelju učestvovati na karate turniru u Medveđi, gde se očekuju nove medalje i uspeh mladih karatista iz Prokuplja.