kardasijanovi-nikada-nisu-izgledale-primerenije-trenutku!-haljine-kendal-i-kajli-izazvale-buru-na-tviteru,-a-evo-i-zasto

Naime, tema Met Gale uključivala je preterivanje, neumerenost, pompeznost i veličanje kiča, te pokušaj da se visoka moda interpretira na drugačije načine nego što je to do sada bio slučaj.

Klan Kardašijan/Džener na okupuFoto: Profimedia

Ako je neko razumeo ovu temu to je klan Kardašijan/Džener, s obzirom da je zapravo žive i praktikuju gotovo svakodnevno, pa su i njihova izdanja bila sasvim (ne)očekivana!

Kim i njen izbor providne toalete zaslužili su zaseban tekst, te su ga i dobili (klik OVDE da ga pročitate), ali na podmladak u vidu sestra Džener nije nas razočarao.

Kajli se na Met Gali pojavila u svetloljubičastoj Versaće kreaciji sastavljenoj od providnog tila, korset dela, sitnih svetlucavih šara i puno, punooooo perja. Sve je pratila i dugačka perika u istoj nijansi kao i sama haljina, pa je cela njena pojava bila prilično teatralna, a čitav utisak pojačan je činjenicom da je njena haljina bila uparena sa onom koju je nosila Kendal.

Sestre Kardašijan na crvenom tepihu u (ne)očekivanim izdanjimaFoto: Profimedia

Naime, mlada manekenka se takođe odlučila za toaletu sa Versaće potpisom, a perje i providni delovi su svakako bilo neizostavan detalj, pa su sestre imale donekle identičan imidž, a jedna pored druge izgledale su zaista bajkovito!

Društvene mreže su “gorele” zbog njihovih izdanja, a većina ih je uporedila sa likovima iz crtanog filma “Mala sirena”, ali i lažnim bliznakinjama iz filma “Bele ribe”, te Velmom i Dafne iz crtaća “Skubi Du”.

#MetGala knew Kylie and Kendall looked familiar pic.twitter.com/M5rrIeAg4m— Bradley Boo (@bradley_jah) May 6, 2019

Sama Kajli šerovala je scenu iz crtanog “Pepeljuga”, aludirajući kako ona i Kendal neodoljivo podsećaju na dve zle sestre .

Ne zaboravimo ni mamu Kris, koja je predstavila svoj novi imidž – kratku bob frizuru i platinastu boju kose, a na ovu promenu podstakle su je upravo ćerke. “Ona je poput rok zvezde i obožavam je! Izgleda neverovatno”, rekla je Kendal, a Kajli je majčin novi look nazvala zabavnim i drugačijim.