kaze-za-sebe-da-je-penzionerka,-a-onda-se-slika-u-bikiniju-i-zapali-masu:-„imam-45-godina-i-ugojila-sam-se-11-kilograma“

09.05.2019. 14:07

Dugogodišnja voditeljka, manekenka i glumica Tajra Benks posle 23 godine se ponovo pojavila na naslovnoj strani magazina „Sports Illustrated“. Kako je objasnila – vreme je učinilo svoje njoj i njenom telu.

Tajra Benks Foto: Profimedia

Afroamerički supermodel se prvi put slikala za naslovnicu čuvenog magazina 1996. godine. Tajra danas ima 45 godina i nedavno je odlučila da se povuče iz javnog života, ili kako ona voli da kaže: „Ja sam penzionerka“.

Tajra Benks pre dolaska u jutarnji programFoto: Profimedia

Pre nego što ostatak života provede pijuckaću čaj i uživajući u plodovima rada koje je ubrala za vreme uspešne karijere fotografisala se još jednom za „Sports Illustrated“.

„Ovo je prvi put posle 23 godine da sam opet na naslovnici. Čoveče, sad ima 45 godina“, rekla je Tajra u programu „Good Morning America“.

In 1997, Tyra Banks became the first black woman to cover Sports Illustrated by herself.In 2019, Tyra Banks came out of modeling retirement to grace the cover again. pic.twitter.com/labZvZm16z— Complex (@Complex) May 8, 2019

U razgovoru sa novinarima otkrila je da je njoj i fotografu bio cilj da repliciraju fotografiju iz 1996. godine.

„U suštini ista slika samo što sad imam 11 kilograma više“, zaključila je Tajra.