kazu-da-ima-toliko-savrseno-lice-da-niko-ne-zna-da-li-je-lutka-ili-stvarna-zena:-zovu-je-ziva-barbika-i-ne-veruju-da-se-nije-operisala!

19.09.2019. 07:16

Sve češće je gost na gala proslavama i festivalima manekenka Nidak Daki Tot, a ova dama uvek je u centru pažnje – što zbog neobično tamne boje kože, to i zbog specifične lepote i predivnog tena.

Daki Tot Foto: Profimedia

Ova Australijanka južnosudanskog porekla vrlo je interesantna svetskim medijima, pa često o njoj pišu u superlativu, a nadenulu su joj i nadimak – “živa barbika”.

Porodica 23-godišnje manekenke izbegla je u Australiju iz ratom razorenog Juđnog Sudana još pre njenog rođenja, te je ona sama rođena u Melburnu, a ima još šestoro braće i sestara.

U svet modelinga uplovila je još kao 15-godišnjakinja zahvaljujući starijoj sestri Niki koja se bavi istim poslom, a do slave je došla 2013. godine kada je učestvovala u australijskoj verziji rijalitija “Next Top Model”.

Daki je na koncu svega završila na trećem mestu, ali se u samoj emisiji suočila sa teškim kritikama stilista i celog tima za ulepšavanje, a često je bila i nameti optužba da nije prirodna i da se podvrgla nekim estetskim korekcijama. Publika je neprestano insistirala na tome da nije priroda i tvrdili su da retušira fotografije, ali se atraktivna dama prilično hrabro nosila sa ovim nepravednim navodima.

Daki se nakon učešća u pomenutom šouu preselila u Njujork sa ciljem da ostvari svetsku karijeru, a to joj je i pošlo za rukom 2017. godine.

Naime, ona je tada bila zvezda kampanje “Duckie After Dark” u kojoj je zaista pozirala poput barbike, a komentari javnosti bili su genijalni – uglavnom su pričali da je to mere lepa da nisu sigurni da li je lutka ili stvarna manekenka.

Ona i dalje privlači pažnju gde god da se pojavi, a verujemo da je teč čekaju ogromni uspesi u manekenskim vodama.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.