kazu-da-je-ocarala-celu-seriju-a-ali-niko-joj-nikada-nije-video-lice-stalno-ga-krije-na-preseksi-fotkama-ali-otkriveno-je-kako-zapravo-izgleda

13.04.2019. 08:02

Irene Berzero je jedna od najatraktivnijih Italijanki, a ova Instagram zvezda navodno je na kolena bacila pola serije A, ali nijedan od fudbalera kod nje nije imao prođu…

Irene Berzero Foto: ireneberzero / Instagram

Odolela je čak i lošem dečku italijanskog fudbala – Mariu Baloteliju, i to u trenutku kada je on bio na vrhuncu karijere, a seksi brinete nije ni pomislila da mu da šansu…

Irene je izrazito atraktivna, a posebno su privlačne njene čvrste, sjajno oblikovane grudi, duge noge i duga, negovana kosa, a ona se gotovo svakodnevni hvali golišavim fotografijama i svojim čarima.

Inače, na Instagamu je danas prati više od 65 hiljada ljudi, a sve je počelo 2013. godine potpuno slučajno kada je pokrenula modni blog.

„Bilo je to veoma pozitivno iskustvo i opet bih uradila isto. Vremenom sam se više posvetila društvenim mrežama jer, osim što su brže od bloga, daju i mogućnost direktne komunikacije s fanovima i kompanijama“, istakla je mlada Italijanka.

Ona je uz razvoj bloga i društvenih mreža, počela da dobija i brojne modne angažmane, a jednom prilikom fotkala se i za čuveni „Plejboj“.

„Na jednoj Plejboj žurki u Italiji nas nekoliko se fotkalo obučeno u zečice i te fotografije su kasnije i objavljene u časopisu, ali nažalost nisam i sama bila zečica. Ne bih imala ništa protiv toga da budem“, rekla je ona svojevremno.

Inače, posebno je zanimljivo da se gotovo ni na jednoj fotografiji ne vidi Irenino lice – ona uvek pozira tako da joj se vide samo leđa ili ako pokazuje samo usne. No, fanovima to očigledno ne smeta previše – lajkovi i dalje samo pljušte, a nije ni prevelika tajna kako ona izgleda – jer je moguće pronaći fotografije njene face na Internetu.