kazu-da-je-poza-slon-ili-brod-nesto-najeksplozivnije-sto-moze-da-se-dozivi-u-seksu-a-tek-kad-cujete-sta-zena-treba-da-radi8230

18.03.2019. 21:20

Eksperimentisanje u krevetu je najbolji način da razbijete rutinu u koju ste upali sa partnerom… Nove poze i blagi fetiši začiniće vaše ljubavne igrarije i pružiće vam priliku da doživite eksplozivan orgazam, ali i spoznate svoje erogene zone.

Ako volite isprobavanje novih poza, evo ideje Foto: Profimedia

Jedna od najpopularnijih poza za „razbijanje“ monotonije u seksu jeste poza „slon“ ili „brod“ – nije isuviše perverzna i zahtevna, ne zahteva akrobatske veštine, a daje vam šansu da se odlično zabavite i doživite neke nove osećaje u krevetu.

Kako zapravo funkcioniše? Žena treba da leži na leđima, i to je njen glavni posao! Dakle, uživanje je zagrantovano. Muškarac ima nešto više „muke“, ali isplatiće mu se.

Partner treba da legne tako da njegov stomak bude na leđima žene, a zatim treba da podigne torzo prema gore. U tom položaju može da dođe do duboke penetracije.

Takođe, poza „slon“, koju zovu i „brod“, idelana je za ciljanje čuvene G tačke, a zna se šta to za svaku ženu znači – čista ekstaza! Ako žena ipak želi da bude malo aktivnija, dovoljno je da mrda guzom i kukovima. Vredi isprobati, zar ne?