kazu-da-visoke-zene-vole-nize-muskarce:-sonja-se-udala-za-jablana-i-imaju-brak-da-im-pozavidite

04.07.2019. 20:56

Košarkašice Srbije večeras u četvrtfinalu Evropskog prvenstva pobedile su reprezenatciju Švedske i plasirale se u dalji tok takmičenja koje se ove godine održava u Srbiji i Letoniji, a mi vam baš u pravom trenutku donosimo ljubavnu priču jedne od njih, Sonje Petrović.

Sonja Petrović Foto: RAS Srbija

Sonja koja je rođena u Beogradu, a koja trenutno igra za USK Prag obara jednu predrasudu kada su muško-ženski odnosi u pitanju.

A ta predrasuda glasi: “Visoke žene vole niže muškarce”.

Sportskinja koja je visoka 1, 89 metara kaže da to i nije baš tako. Možda neke druge visoke lepotice privlače niži tipovi, ali ne i pvu Beograđanku.

Sonja se prošle godine udala za veslača i olimpijca Miloša Vasića iz Loznice koji je visok 1, 95. Što bi se narodski reklo, visok je kao jablan (ovako je poznati par izgledao 2018. na svadbi košarkaša Danila Anđušića i strelkine Ivane Maksimović)

Visoki i lepi ne mogu ni da sakriju koliko im je lepo jedno pored drugog. Ovaj osmeh ne može da se odglumi. Nego da mi budemo fer prema njenom velilanstvu ljubavi, kad se voli, centrimetri visine nisu važni.

Prštalo bi sve među Sonjom i Milošem i da je “visinska situacija” malo drugačiji, ali su baš ovakvi predivan par. I imaju brak za poželeti.