kejt-je-iskoristila-priliku-dok-nema-megan-da-povrati-modnu-dominaciju:-videli-smo-je-u-najlepsoj-prolecnoj-haljini-koja-je-stvorena-za-prave-dame!

21.05.2019. 19:35

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža juče su uživali u divnom prolećnom danu na sajmu cveća Čelsi, a ova petodnevna manifestacija se održava još od davne 1912. godine i na njoj su redovni gosti i članovi britanske kraljevske porodice.

Kejt Midlton i princ Vilijam Foto: Profimedia

Kejt Midlton pojavila se na ovom događaju u savršeno prikladnoj haljini – sa cvetnim printom i izrazito moderne midaksi dužine.

Predivno modno izdanje Kejt MidltonFoto: Profimedia

Ovu lepršavu divnu toaletu sa ruskom kragnom i tri četvrt rukavima poptisuje britanski brend Erdem, koji je poznat po cvetnim printovima u svakoj kolekciji, pa nije iznenađenje što je baš njih Kejt izabrala za ovaj sajam.

Ova divna sa belo plavim cvetovima sjajno je istakla vitku figuru lepe Britanke, a ona ju je dopunila uz diskretan nakit, romantičnu frizuru i bež espadrile sa malom platformom, kakve najčešće i nosi u neformalnim prilikama.

Inače, haljine ove dužine su posebno popularne ove sezone, a reč je modelima koji su do članaka, tako da otkrivaju najuži deo ženskih nogu, i nisu ni potpuno maksi, ali ni midi. (O tome smo pisali OVDE, pa klik da pročitate celu reportažu)

Podsetimo, u subotu je Kensigtonska palata objavila nove fotografije Vilijama i Kejt sa decom dok se igraju u vrtu, a iste su obišle svet i oduševile na milione ljudi. Možete ih pogledati OVDE.