kejt-midlton-je-postala-plavusa:-spremite-se-za-fotografije-na-kojima-je-promena-ogromna

07.09.2019. 12:59

Izgleda da je Kejt Midlton konačno rešila da malo eksperimentiše sa svojom stajlingom, a kako to obično biva – krenula je od frizure.

Kejt Midlton Foto: Profimedia

Mali princ Džordž i princeza Šarlot krenuli su u školu i svet su obišle fotografije nasmejane porodice na kojima Vilijam i Kejt drže za ruke svoje mališane u urednim teget uniformama. Ipak, najveću pažnju izazvala je nova frizura vojvotkinje Kejt Midlton.

“Kejt je postala plavuša” – objavili su tabloidi, primećujući da je nova frizura možda i najveća promena u imidžu vojvotkinje od Kembridža otkad je znamo.

Kejt Midlton sa novom bojom koseFoto: Profimedia

Naravno, nije toliko drastična kao što zvuči, ili možda izgleda pod određenim svetlom. Princeza je svoju bujnu smeđu kosu prošarala toplim, svetlim pramenovima i dobila nijansu koja bi se opisala kao tamno plava ili boja meda.

Neki fanovi već naslućuju da će sledeći korak biti “prava” plava, jer se žene retko vraćaju u tamnije nijanse, a realno bismo i mogli da je zamislimo kao platinastu, pritom joj i ne bi stajalo loše…

Ipak, sumnjamo da će se Kejt odlučiti za tako nešto.

Ali, moguće je da je nova frizura tek početak. U julu je “neimenovani izvor” poverio magazinu People da je Kejt rešila da osveži svoj izgled i isproba nove stvari.

“Kejt se oseća da je upala u stilsku rutinu i misli da joj treba malo oštrine. Zato ozbiljno radi na tome da izgleda mlađe i modernije – i dobro joj ide!”, naveo je izvor.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.