kejt-se-pojavila-u-bolno-dosadnoj-haljini,-ali-zbog-izbora-obuce-svi-su-zurili-u-njene-noge-i-to-je-bilo-vrlo,-vrloooo-neprijatno!

13.06.2019. 14:50

Kejt Midlton sinoć se pojavila na jednom gala događaju u Londonu, a oči čitave Britanije opet su bile uprte u voljenu vojvotkinju.

Kejt Midlton Foto: Profimedia

Lepa Britanka dugo je važila za ikonu stila, i dalje ponosno nosi tu titulu, ali se sve češćž pojavljuje u isprobanim i već viđenim kreacijama, sa kojima nema nikakvog rizika. Praktično nema nikakvog iznenađenja, kada su njeni autfiti u pitanju, pa su najčešći izbor supruge princa Vilijama haljine A kroja dužine do kolena ili midi.

Upravo se u jednoj takvoj toaleti pojavila i sinoć – ona je izgledala vrlo otmeno u beloj kreaciji brenda Barbara Casasola koja je otkrila njena tanana ramena, a upotpunila ju je upadljivim minđušama i klač torbicom od srebrnog satena. Elegantno i svedeno, ali dosadno, zar ne?

Netipičan izbor obuće lepe vojvotkinjeFoto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža pokušala je da ovu kombinaciju „razbije“ neobičnim izborom obuće, pa je „uskočila“ u salonke od srebrnih šljokica, što je potpuno netipičan izbor za ovu 37-godišnjakinju.

Ipak, ni ovaj riskantan potez joj nije pomogao da čitav autfit digne na neki viši nivo, te ovo definitivno nije bilo jedno od njenih boljih izdanja. Šta vi kažete?