kim-je-na-ivici-najveceg-skandala-u-karijeri:-da-li-je-ovo-konacan-dokaz-da-je-besramno-lagala-i-„krala“?-jedan-komentar-preti-da-srusi-imperiju!

No, ni ovo nije prošlo bez skandala, kako je to uglavnom slučaj sa slavnom starletom, a optužena je da praktično iskopirala model naočara koji potpisuje Emilio Pucci.

Ovo je primetio admin tim koji stoji iza popularne Instagram stranice „Diet Prada“, koji je objavio seriju fotografija od kojih neke prikazuju Kim prošlog leta kako pozira sa Pucci naočarima sa žutim okvirima, a neke su sveže i vidimo rijaliti zvezdu kako nosi naočare koje je dizajnirala za Lemke.

Na fotografijama takođe vidimo isti model Pucci naočara na njihovoj reviji iz 2016. godine koji je upoređen sa model koji je Kardašijanka nosila prošlog leta.

Drop 2 of my @LemkeUs sunglasses are available to shop now at https://t.co/Ti66jrUvoA #LemkePartner pic.twitter.com/d1mAYwHrin— Kim Kardashian West (@KimKardashian) July 10, 2019

„Zabavno je koliko ove SS17 Emilio Pucci nijanse kakve si nosila u avgustu 2018. završile na modelu tvojih naočara za Carolina Lemke koje su lansirane u aprilu ove godine. Licemerje u svom najboljem izdanju“, piše pored svih ovih fotografija.

Ranije ovog meseca, atraktivna brineta dobila je 2,7 miliona dolara odštete od lanca brze mode Missguided USA, koje je optužila da su neovlašćeno koristili njen lik i delo za vlastitu promociju. Name, oni su proizvodili replike njenih autfita i prodavali ih na svojim stranicama, neprestano je tagujući u objavama.

U februaru je ova 38-godišnjakinja tvitovala o „razarajućem“ efektu koji takve „brze“ modne kompanije stvaraju kada kopiraju dizajn luksuznih brendova, jer na taj način „uzimaju krv, znoj i suze istinskih dizajnera koji su uložili celog sebe u svoje originalne ideje“.

Stranica „Diet Prada“ uključila je ovaj njen tvit u svoj post i napisala: „Hej, Kim, pa definitivno nije kul da koristiš nečije tuđe ime i delo prilikom promocije, i to si dokazala kada si dobila Missguided na sudu, ali je ok kada koristiš sopstveno ime da promovišeš kopiju tuđeg rada?“

Ni Kim niti predstavništvo brenda Pucci nisu dali zvaničan komentar na ovakve pretpostavke, ali je Laudomija Puči, brend direktor ove kompanije, ostavila emotikon srca ispod sporne objave.