kiti-je-na-vencanju-megan-i-harija-bila-najzapazenija-gosca:-sad-je-u-vezi-sa-duplo-starijim-milionerom-i-cuva-je-u-strogoj-tajnosti

12.05.2019. 16:39

Fenomenalna zelena Dolče i Gabana haljina u kojoj se bratanica Ledi Dajane, Kiti Spenser, pojavila na kraljevskom venčanju Harija i Megan od nje je napravila pravu senzaciju. Evo šta danas radi ova sofisticirana plavuša.

Na venčanju Megan i Harija ona je bila najzapaženija gošća Foto: Profimedia

Ledi Kiti Spenser (28), bratanica princeze Dajane, već godinama pleni pažnju zbog neverovatne sličnosti sa svojom pokojnom tetkom, a naročito nakon pojavljivanja na kraljevskom venčanju. Sada je u medije dospela zbog svoje veze s 32 godine starijim milionerom koju čuva u strogoj tajnosti.

Reč je o kontroverznom tajkunu Majklu Luisu (60) koji je duplo stariji od nje. Par je navodno viđen na izlasku iz hotela u Njujorku gde je Megan Markl organizovala darivanje deteta ovog proleća.

Kiti Spenser na venčanju Megan i HarijaFoto: Profimedia

Ledi Kiti je najstarije dete grofa Čarlsa Spensera, brata princeze Dajane, i jedna je od najlepših pripadnica engleske kraljevske porodice, pa je njena veza sa 60-godišnjim tajkunom začudila sve njene poznanike.

Par je vezu navodno započeo u avgustu prošle godine, ali se u javnosti nisu pojavljivali zajedno.