kladimo-se-da-ga-niste-primetili:-ovaj-vazan-detalj-napravio-je-veliku-razliku-izmedju-neveninog-nastupa-u-beogradu-i-izraelu

15.05.2019. 07:17

Nevena Božović je sinoć svojoj zemlji osvetlala obraz, priredila nastup za pamćenje i ušla u finale pesme Evrovizije. Pesmu “Kruna”, koju je sama napisala, izvela je bez i jedne greške, a na kraju nastupa desilo se nešto što je mnoge oduševilo.

Nevena Božović na pesmi Evrovizije Foto: Profimedia

Nevena Božović će sa pesmom “Kruna” predstavljati Srbiju u finalu Evrovizije, a sinoć je svakim delom svog nastupa izazvala burne reakcije. Haljina sa šlicem a la Anđelina Džoli, odnosno sa ratničkim motivima iz serije Igra prestola zasenila je čak i kristalne gaćice seksi predstavnice Kipra i pobrala samo pozitivne kritike, a detalj sa kraja zapušio je usta nekin kritičarima.

Nevena Božović na BeovizijiFoto: Petar Dimitrijević / RAS Srbija

Naime, Nevena je nakon izvođenja pesme “Kruna” na pesmi Beovizije u Beogradu dobila kritike od nekih stranih medija kako je “previše ozbiljna” i ” ne smeje se dovoljno”.

Nastup na Evroviziji završila je širokim osmehomFoto: Eurovision Song Contest / youtube

Da li zbog tih kritika ili iz nekog drugog razloga, ne znamo, ali Nevena je večeras to ispravila i nastup završila širokim osmehom, nakon čega je dobila gromoglasan aplauz. Ne možemo ni da zaboravimo da je odnedavno udata, pa je sigurno i sreća u ljubavi razlog za jedan ovako široki osmeh.

Glsamo za ljubav uvek, a na finalnoj večeri Evrovizije u nedelju Neveni držimo palčeve!