klela-se-da-nikada-vise-nece-imati-decka,-a-onda-je-pevacica-upoznala-njega:-kada-joj-je-na-bini-priredio-ovo-iznenadjenje,-svima-je-bilo-jasno-sta-se-desava

Rođen je 1974. godine u Njujorku ali se njegova porodica preselila u London kada je Sajmon imao 10 godina. Školovao se na fakultetu Iton, a blizak prijatelj sa fakulteta mu je Ber Grils.

Njegovi roditelji, Rozmari i Endrju, vratili su se u Ameriku i trenutno žive na Floridi.

Inače, Sajmonova karijera počela je da ide uzlaznom putanjom kada je postao direktor kompanije EBS, ogranka giganta Icap.

Međutim, iako je nizao poslovne uspehe, poželeo je da njegov rad ima i dobrotvornu notu, pa je postao saosnivač kompanije “Life Water”, što je ekološki brend flaširane vode u Velikoj Britaniji. Ovu firmu osnovao je sa prijateljem Lukasom Vajtom. Nedugo po osnivanju, osnovali su dobrotvornu organizaciju “Drop4Drop”, koja za cilj ima da obezbedi čistu pijaću vodu zemljama trećeg sveta.

KAKO JE UPOZNAO ADEL?

Ovako je počela romansa Adel i SajmonaFoto: Profimedia

Sajmon i Adel su prvi put viđeni zajedno u javnosti 2012. godine, kada su išli zajedno na odmor u Floridi.

Pričalo se da ih je upoznao pevač Ed Širan u periodu kada se Adel oporavljala od operacije grla koju je imala 2011. godine. Međutim, Ed je te glasine demantovao na Tviteru.

Adel je u to vreme pokušavala da preboli bivšeg dečka i redovno je govorila da je odlučna u nameri da bude sama jer joj je partner u životu samo smetnja, ali izgleda da je Sajmon uspeo da je osvoji.

Iako su u najvećoj mogućoj meri čuvali svoju privatnost, povremeno bi im se ipak desio izliv ljubavi, pa se tako pamti njen koncert u Nešvilu 2013. godine kada ju je usred koncerta Sajmon na bini zasuo ljubavnim porukama.

Adel na biniFoto: Twitter

Sajmon je ispisao na hiljade poruka, među kojima i “Volim te”, “Ti si anđeo” i “Srećna godišnjica”.

Sajmon i AdelFoto: Profimedia

Inače, Sajmon je pre Adel bio u braku sa stilistkinjom Kleri Fišer. Brak je trajao od 2004. do 2008. godine i iz njega ima ćerku, a kružile su glasine da je Adel rasturila ovaj brak. Adel je to demantovala izjavom da je Sajmon bio razveden četiri godine pre nego što ga je ona upoznala.