kleli-su-se-da-je-to-bila-ljubav-na-prvi-pogled,-a-otkrilo-se-da-je-hari-varao-megan:-cela-britanija-je-u-soku,-a-preljubnica-je-bila-ova-manekenka!

12.06.2019. 09:38

Princ Hari imao je kratku aferu sa britanskom manekenkom Sarom En Meklin, a ovu informaciju na svetlost dana iznela je autorka Anđela Levin u novoj biografiji britanske kraljevske porodice „Hari: Razgovori sa princem“.

Megan Markl i princ Hari Foto: Profimedia

Navodno vojvoda od Saseksa nije odmah poludeo za Megan Markl, kako su to oboje potvrdili, već je u početku imao simpatije i prema drugim ženama.

Posebno ga je očarala britanska manekenka Sara En Meklin koju je upoznao na jednoj zabavi, a te večeri je uspeo i da je zavede. Spekuliše se da ju je obasipao porukama nakon poznanstva, ali niko od aktera priče nije ništa od ovoga priznao, što se i očekivalo.

„Na samom početku veze s Megan, Hari je odlučio da ode na sastanak sa tom manekenkom. Sreli su se na jednoj privatnoj zabavi, pitao ju je za broj telefona i počeo da joj šalje brojne poruke, pa se dogodila krakta avantura“, piše Levinova u pomenutoj knjizi.

Ovakve navode potvrdila je i jedna od Sarinih bliskih prijateljica, koja je istakla da su bili veoma zainteresovani jedno za drugo, ali i da su vrlo brzo shvatili da su isuviše različiti.

Inače, lepa brineta je poznata u modnom svetu kao zaštitno lice brenda „Burberry“, a može da se pohvali i činjenicom da je krasila naslovne strane magazina „Vogue“ i „Harper’s Bazaar“. Uporedo sa karijerom modela, ona se ostvarila i kao poslovna žena – pa važi za jednu od najboljih nutricionista u Velikoj Britaniji. Magazin „Rake“ ju je 2017. godine proglasio ženom godine, a „Marie Claire“ prozvao ju je „Džejmi Oliver u svetu nutricionizma“.

Afera sa Sarom nije dugo potrajalaFoto: Profimedia

Podsetimo, Megan i Hari upoznali su se na sastanku na slepo preko zajedničke prijateljice, a stvari među njima odvijale su se brzo – službeno su počeli da se zabavljaju u junu 2016, a manje od godinu dana kasnije objavili su veridbu.

Megan Markl i princ HariFoto: Profimedia

Nedavno su postali roditelji dečaka Arčija Harisona, a i jedno i drugo su od početka veze tvrdili da su odmah znali da su jedno za drugo i da je to „ljubav na prvi pogled“.