klinke-sklanjajte-se-ove-dve-srpske-instagram-zvezde-imaju-vise-od-50-godina-i-bukvalno-nema-bolje-obucenih-zena-od-njih

28.03.2019. 07:05

Uprkos tome što se možda čini kao da na društvenim mrežama, a posebno Instagramu vlada “teror mladosti”, i da sve modne blogerke imaju od 20 do 30 godina, postoji i niz veličanstvenih dama koje dokazuju suprotno.

Ove ostvarene, sposobne, divne, posebne žene su fantastične blogerke, iako imaju više od 40 godina, a neprestano nas inspirišu i dokazuju da se osećaj za stil sa godinama dodatno brusi i da možda svoj modni pravac zapravo tek tad i pronalazimo.

Za razliku od mlađih blogerka, starije nisu opsednute modnim trendovima, sklone su klasiičnim komadima i igraju na kartu izražene individualnosti i već su naučile šta ima dobo pristaje, a šta ne.

Ovo su žene kojima se divimo i koje svakako treba da budu diskretne ikone stila – one znaju da je moda u suštini igra i da je najvažnije da vam se slaže uz karakter! U našoj galeriji pogledajte najbolje modne blogerke koje imaju više od 40 godina, a tu su i dve neobične Srpkinje!

Zatvori

Biljana Markovic Miljakovic

Biljana je vlasnica nekoliko butika u Beogradu i Evropi, a njen stil osvaja na prvu – veoma je urban, neobičan i upečatljiv, a na prvi pogled vidi se koliko je zaljubljena u modu.

Žaklina Berido

Atraktivna Žaklina Berido Pizano je Srpkinja koja živi u Italiji, a verovali ili ne ova dama je napunila 50 godina i ima dve unuke i 30-godišnju ćerku. Njen stil je elegantan i seksepilan, a insistira na luksuzu i ženstvenosti.

Renata Jazdik

Poljakinja Renata Jazdik ima ogromnu armiju fanova, a pravi je modni kameleon i dokaz da poslovni stil uopšte ne mora da bude dosadan.

Gres Genem

Ova Kanađanka prepoznatljiva je po bob frizuri i sedoj kosi, a njen ležeran stil i nonšalantna elegancija su nepresušna modna inspiracija!

Tamu MekFirson

Ova rođena Jamajčanka s italijanskom adresom već je prava modna institucija. Njen je stil razigran, prepun boja i dezena i šarmantnih stilskih trikova.

Ket Farmer

Obožavamo maštovite kombinacije Kat Farmer, neobične, a tako obične, sa puno slojeva, dezena, ali i neobičnih materijala.

Erika Dejvis

Erika Dejvis je modna urednica, a dovoljan je jedan pogled na njen Instagram da vidimo da drži modu u malom prstu.