ko-je-fatalna-lepotica-sa-kojom-je-tramp-otvoreno-flertovao-na-oci-njenog-muza-i-celog-sveta?-„nezasita-u-krevetu“-i-evropska-ikona-stila!

Da sve bude zanimljvije Džulijana i inače važi za jednu od retkih žena koja može da pomuti Melanijinu lepotu i stil, a Trampovo ponašanje definitivno ide u prilog ovakvim tvrdnjama.

Naime, dok su svetski lideri pozirali za potrebe zajedničke fotografije, Tramp se okrenuo prema argentinskom predsedničkom paru, koji je stajao tik iza njega, pa im je pomalo vragolasto šapnuo nešto na šta su se svi glasno nasmejali, a on se potom ponosno okrenuo napred, sa osmehom od uva do uva.

¿Qué les dijo Donald Trump a Mauricio Macri y a Juliana Awada en secreto?Despertó las risas del primer ministro de Japón, Shinzo Abe, de Vladimir Putin y hasta del príncipe heredero de la corona de Arabia Saudita pic.twitter.com/Wc1CjACW9g— TN – Todo Noticias (@todonoticias) June 28, 2019

Pre ove situacije, koja je odmah izazvala pažnju Tviteraša i svetske javnosti, Donald i Džulijana su se rukovali, ali i izljubili.

“Tramp ignoriše svetske vođe i flertuje s argentinskom prvom damom. Izgleda da je ona njegov tip”, “Hoćete se kladiti da će otputovati u Argentinu kroz sledeća tri meseca?”, “Izgleda da je Melanija prestara za njega, pa sad traži nove modele”, bili su samo neki od komentara.

Trump ignores world leaders, flirts with the Argentine First Lady. Apparently she’s his type. pic.twitter.com/Z6bekZQWmM— Mike Sington (@MikeSington) June 28, 2019

Inače, Džulijana udata je za argentinskog predsednika Maurisija Makrija, a ova 44-godišnjakinja “ukrade” sve poglede gde god se pojavi zahvaljujući specifičnoj, upečatljivoj pojavi, zgodnoj figuri, ali i odličnom modnom stilu. Često se mogu čuti komentari da je “najlepša prva dama na svetu”, a zovu je i “savremenom Džeki Kenedi”.

No, ona nije samo lepa, ona je i veoma uspešna i pametna, a bila je ostvarena poslovna žena i pre braka sa Makrijem i njegovog političkog uspeha.

Džulijana Avada sa suprugomFoto: Profimedia

Naime, njena porodica Avada u svom vlasništvu ima tekstilnu imperiju koja u rukama drži nekoliko modnih brendova, pa je i ona sama godinama aktivno bila deo ove kompanije.

U Argentini je poznata i por prilično otvorenom razmenjivanju nežnosti sa suprugom, ali i njihovim opuštenim izjavama o seksualnom životu.

Tako je Makri 2013. godine izjavio: “Moja žena previše voli seks. Nezasita je”, a ona je na pitanje jednog novinara kakav je njen muž u spavaćoj sobi odgovorila: “Zar ne vidite koliko sam srećna?”

Par zajedno ima ćerku Antoniju, dok Džulijana iz prethodnog braka ima još jednu ćerku Valentinu, a Maurisio troje dece.