ko-je-muskarac-sa-kojim-se-veselila-ana-ivanovic?-vezuje-ih-prijateljstvo,-a-on-ima-impresivnu-biografiju

26.05.2019. 15:27

Anu Ivanović juče na venčanju njenog brata miloša Ivanovića sa Draganom Džajić u Beogradu nije pratio suprug Bastijan Švajnštajger koji je porodično slavlje propustio zbog obaveza u klubu „Čikago Fejer“. Glamurozna Ana uživala je sa roditeljima, Draganom i Miroslavom Ivanovićem, od sinčića Luke skoro da se nije odvajala, a društvo joj je pravio i blizak prijatelj.

Ana Ivanović Foto: RAS Srbija

Teniska zvezda Ana Ivanović veselila se sa kumom Minjom Najdanovski (sećate se kako je plivačica zablistala na Aninom i Švajnijevom venčanju 2016. u Veneciji) i Miodragom Milenkovićem kog vidite na slici pored dve elegantne dame.

Ana Ivanović sa kumom Minjom Najdanovski i Miodragom MilenkovićemFoto: Instagram

Miodrag je, kako piše na njegovom sajtu, zaljubljenik u kompjutere. Rođen je 1981. godine, a kompjuteri nisu njegova jedina ljubav.

Miodrag, odnosno Miki kako se predstavlja na Instagramu, autor je kratkih priča i novela, ima master diplomu iz političkih i društvenih nauka, iskustvo u marketingu, odlično poznaje veb dizajn i grafički dizajn.

Bavi se fotografijom i snimanjem videa.

Uživanje sa prijateljemFoto: Instagram

Sa Anom smo ga i ranije viđali. A juče je kao pravi prijatelj bio uz nju na tako važan dan.

Iako daleko, Bastijan je sigurno bio uz Anu i Aninu porodicu. Poznato je da je veoma blizak sa mladoženjom Milošem Ivanovićem i da je veoma voljen zet (pa i jedan od omiljenih srpskih zetova).

Ali biće prilika za slavlje. Nemački fudbaler i naša Ana, saznali smo prošlog petka, čekaju drugo dete. Par je 2018. dobio sina Luku.