ko-je-ruskinja-neverovatne-lepote-koja-je-bacila-holivud-na-kolena?-ugledali-su-je-na-modnoj-pisti-i-shvatili-da-svet-jos-nije-video-tako-carobno-lice!

21.06.2019. 07:27

Uskoro će svetlost dana ugledati akcioni tiler „Ana“, a u ovom ostvarenju čuvenog Luka Besona glavna junakinja je žensko! Ulogu Ane tumači ruska manekenka neverovatne lepote Saša Lus, a premda je i ranije bila poznata u modnim krugovima, sada osvoja čitavu planetu.

Saša Lus Foto: Profimedia

Sašu je otkrio upravo Beson i to dok je šetala modnom pistom ponudivši joj uloge u filmu „Valerijan i grad hiljadu planeta“, baš kao što je to nekad davno bio slučaj sa Milom Jovovič koju je „vrbovao“ za film „Peti element“.

Lepa Ruskinja je u ovom ostvarenju tumačila čak dva lika, uz pomoć animacija, a do te mere je oduševila slavnog režisera da nije bilo dileme ko će biti glavna cica u njegovom novom filmu. Beson je Sašu prepoznao kao savršeno oličenje Anine temeljne nevinosti i ranjivosti, ali i njene snažne snage volje koja je u kontrastu sa krhkom spoljašnjošću.

Ali ko je zapravo Saša i kako je izgledao njen život? Ova 27-godišnjakinja od detinjstva je pohađala balet, a kaže da joj je upravo on otvorio vrata u svet modelinga, podarivši joj neophodnu gracioznost i eleganciju.

Već sa 15 godina uplovila je u manekenske vode, a angažmana joj nije manjkalo – luksuzni brendovi utrkivali su se oko nje, pa je nosila revije za Šanel, Dior, D&G, Kavali, Valentino, Kelvin Klejn…

Atraktivna dama krasila je naslovnice brojnih prestižnih časopisa, a važi i za svojevrsnu modnu ikonu. Uvek je obučena jednostavno, a ipak upečatljivo i efektno, a okosnica njenog stila su klasični komadi u crnoj i beloj boji.

I na Instagramu je velika zvezda – prati je više od 300.000 ljudi, a ona vrlo često kači svoje fotografije, mada retko one provokativne sa malo odeće. Saša više forsira ženstvenost i nežnu lepotu.