kokan-maldenovic:-protesti-razbijaju-barijeru-straha

Gost ove nedelje u emisiji „Kvaka 23“  bio je reditelj Kokan Mladenović, koji smatra da je najveći uspeh šestomesečnih protesta u Srbiji razbijanje barijere straha kod građana, ali  i da oni nisu ozbiljna pretnja aktuelnoj vlasti. Situaciju u Srbiji opisao je kao katastrofalnu, a pesimističan je i uveren da je to i izvesna budućnost. 

Logo TV027

Mladenović je između ostalog komentarisao i upad opozicije u zgradu RTS-a, ocenivši ga kao propuštenu šansu da se uspostavi jasan koncept i realni ciljevi, a potom i istraje u borbi za njih. Greška je i što se uprkos desetinama hiljada ljudi na protestima nije izrodila neka nova građanska opozicija.

Izbori koji bi trebalo da se održe na proleće sledeće godine su za reditelja već sada farsa i bojkot izbora je, po njemu ono oko čega opozicija treba da bude jedinstvena.

Reditelj je u emisiji „Kvaka 23“, pokrenuo i odgovorio na mnoga pitanja o aktuelnom stanju u zemlji, o vlasti ali i opoziciji, a čitavu emisiju možete pogledati na „TV027“ i na YouTube kanalu „Toplica027“.