kolinda-otkrila-kako-je-uspela-toliko-da-smrsa:-„u-jednoj-stvari-svi-gresimo.-to-sam-promenila-i-sad-mogu-da-udjem-u-pantalone-od-pre-10-godina“

26.07.2019. 07:32

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović je značajno izgubila na težini. Mnogi misle da je to zato što je prestala da jede kako bi što lakše i brže smršala, ali za hrvatsko izdanje “Glorije” rekla kako je to daleko od istine i kako nikad ne bi mogla biti na dijeti koja zahteva od nje da gladuje.

Kolinda Grabar Kitarović Foto: Profimedia

“Zbog obaveza ne smem da budem gladna jer u suprotnom mozak me ne funkcioniše kako treba. Priznajem, pre sam se znala da se tešim hranom, pogotovo sendvičima nakon napornog radnog dana, što me je i dovelo do viška kilograma. Ali danas sam ponosna jer mogu da uđem u maskirne pantalone koje sam kupila prije deset godina u Americi. Mnogi me pitaju koja ja moja tajne, a ja kažem da za moju dorbru liniju su zazduženi kretanje i mediteranska ishrana”, rekla je Kolinda Grabar Kitarović.

Kolinda Grabar KitarovićFoto: Profimedia

Dodala je da pije isključivo vodu, uglavnom sa česme, izbegava kafu zbog kofeina i crno vino zbog intolerancije na histamin. Od masnoća koristi domaće maslinovo ulje i malo maslaca, a u frižideru uvek ima mnogo voća i povrća, pogotovo avokada. Upotpunosti je izbacila šećer i u njenoj ishrani nema hleba.

“Kontrolisana i uravnotežena ishrana. Nema jedenja noću i morate da se krećete”, zaključila je Kolinda Grabar Kitarović.