kolinda-se-pojavila-u-prekratkoj-haljini,-koja-je-najveci-trend-leta,-i-ceo-internet-se-ustalasao:-da-li-je-na-mestu-da-predsednica-obuce-ovo?

04.07.2019. 10:56

Predsednica Hrvatske poznata je po specifičnom stilu odevanja, a svaka njena kombinacija pažljivo je izabrana i neretko u skladu sa vodećim trendovima, a ipak prilagođena položaju koji ima.

Kolinda Grabar Kitarović Foto: Profimedia

Kolinda Grabar-Kitarović tako je sinoć bila jedna od zvanica u ambasadi SAD-a u Zagrebu, gde je upriličine proslava američkog Dana nezavisnosti, a njeno izdanje za ovu priliku nikog nije ostavilo ravnodušnim.

Reč je bila o tematskoj zabavi, a u fokusu su bile 50-e godine prošlog veka, pa je Kolinda rešila da odgovori na ovaj zadatak i čini nam se da joj je to i pošlo za rukom.

Croatian President Kolinda Grabar-Kitarovic @KolindaGK arrives at the @USEmbZagreb July 4th reception and is greeted by @USAmbCroatia Kohorst & Ms. Allen. #July4Zagreb pic.twitter.com/qEJeZea0GD— U.S. Embassy Zagreb (@USEmbZagreb) July 3, 2019

Naime, poznata Hrvatica pojavila se u lepšravoj haljinici na tufnice, što je zaista retro fazon, ali je ovaj print i danas veoma zastupljen, a upotpunila ju je kožnom jaknom, crvenim cipelama i žutom tašnom.

Sve je dodatno ukrasila mačkastim naočarima za sunce, koje joj zaista odlično pristaju, te viseđim naušnicama. Kolindine fotografije u ovom neobičnom autfitu osvanule su na Tviter profilu ambasade Amerike u Hrvatskoj, a izazvale su brojne komentare na društvenim mrežama i tamošnjim portalima.

Embassy Zagreb hosted our Independence Day party. Thanks to everyone who attended. We had a 1950’s theme. Fun celebration with great food, drink and music. Happy birthday America. pic.twitter.com/KUkMYqM7pZ— U.S. Ambassador Zagreb (@USAmbCroatia) July 3, 2019

„Hvala svima koji su došli. Tema su bile pedesete. Zanimljiva zabava sa sjajnom hranom, pićem i muzikom“, napisali su oni uz fotografije na kojima je i hrvatska predsednica.