KOMS POZIVA MLADE NA RAZGOVOR

KOMS POZIVA MLADE NA RAZGOVOR

Krovna organizacija mladih Srbije 10. februara u prosrtorijama Kulturnog centra Toplica u ulici Knez Mihajlovoj 55 organizuje Informativni dan u Prokuplju. On počinje u 11 časova i traje do 14 časova.  Cilj ovog projekta koji podržava Ministarstvo omladine i sporta, je informisanje o aktuelnim procesima u omladinskom sektoru u Topličkom okrugu i o dobrim praksama i mogućnostima za podsticanje uključenosti mladih u lokalnoj zajednici.

-Teme koje će biti obuhvaćene informativnim danom biće one koje su prepoznate kao značajne za mlade u Topličkom okrgu, a to su podsticanje aktivizma kod mladih i preduzetništvo i zaposlivost mladih. Smatramo da je bitno adresirati ove teme je mladi čine više od 17% stanovništva Topličkog okruga i kao problemi sa kojima se oni susreću izdvajaju se upravo nemotivisanost i nedovoljna uključenost mladih u donošenju odluka koje ih se tiču, neuvažavanje mišljenja i potreba mala mogućnost zapošljavanja i samozapošljavanja- naveli su u KOMS.

Oni pozivaju mlade da im se pridruže u razgovoru.

Krovna organizacija mladih Srbije je savez 108 udruženja mladih i za mlade, koji predstavlja najviše nezavisno predstavničko telo mladih u Srbiji i deluje kao spona između mladih, svojih organizacija članica i različitih donosioca odluka i pružaoca programa i usluga za mlade (pre svega države i institucija).

B.R.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...